Ενθουσιασμός για τις εγκαταστάσεις του Ρέντη από την σχολή Σικάγο

Ενθουσιασμός για τις εγκαταστάσεις του Ρέντη από την σχολή Σικάγο

Δημήτρης Τομαράς
Ενθουσιασμός για τις εγκαταστάσεις του Ρέντη από την σχολή Σικάγο

bet365

Άκρως εντυπωσιασμένοι από τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στον Ρέντη έμειναν οι άνθρωποι και οι παίκτες από την σχολή του Σικάγο.
Εντυπωσιασμένα από το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στον Ρέντη έμειναν τα μέλη της σχολής από το Σικάγο που πραγματοποιούν αυτές τις ημέρες επίσκεψη στην Ελλάδα. Οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές της σχολής μας μαζί με τον επικεφαλής κ. Γιάννη Κοσμά ξεναγήθηκαν από τον διευθυντή σχολών κ. Βασίλη Νάνο τόσο στους εξωτερικούς όσο και στους εσωτερικούς χώρους. Τα παιδιά είδαν το γυμναστήριο της πρώτης ομάδας αλλά και της Ακαδημίας, τα δυο εστιατόρια, τα αποδυτήρια της πρώτης ομάδας και της Ακαδημίας, την πισίνα και το υδρομασάζ, τους ξενώνες της Ακαδημίας και της πρώτης ομάδας, το ιατρείο και φυσικά όλα τα γήπεδα που υπάρχουν στον Ρέντη αλλά και τα υπό κατασκευή.
Τόσο οι προπονητές όσο και οι ποδοσφαιριστές είχαν δεκάδες ερωτήσεις για τις εγκαταστάσεις, για τον τρόπο λειτουργίας του κέντρου, για τα μπάτζετ στο ελληνικό ποδόσφαιρο ακόμη και για τον τρόπο που κουρεύεται το χόρτο στα γήπεδα. Οι περισσότεροι εξ' αυτών δεν είχαν έρθει στην Ελλάδα και εντυπωσιάστηκαν από τις επενδύσεις.
Ερυθρόλευκο φιλικό στον Ρέντη
Σε αγωνιστικό επίπεδο φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην Κ-16 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού και την αντίστοιχη ομάδα της σχολής του Σικάγο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Ρέντη. Οι δύο ομάδες της οικογένειας του Ολυμπιακού τέθηκαν... αντιμέτωπες μόνο στα 60 λεπτά του αγώνα και στη συνέχεια όλοι οι ποδοσφαιριστές αγκαλιασμένοι έφυγαν από το γήπεδο αποσπώντας το ζεστό χειροκρότημα προπονητών και θεατών.
Για την ιστορία το φιλικό παιχνίδι δεν είχε νικητή (1-1) με την Ακαδημία να σκοράρει με τον Κοντό στο 1ο ημίχρονο και την σχολή με πέναλτι του Κοντρέρας στο 2ο. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο προπονητής της σχολής Σικάγο και παλαίμαχος διεθνής άσος Νίκος Μιρτσέκης. Τον αγώνα παρακολούθησε και ο Γενικός Αρχηγός της Κ-20 Τάσος Μητρόπουλος με τους προπονητές της σχολής Σικάγο να εντυπωσιάζονται όταν τον γνώρισαν και όταν άκουσαν πως είχε ηγηθεί της εθνικής Ελλάδος στο Παγκόσμιο Κύπελλο των ΗΠΑ το 1994.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Ολυμπιακός (Θέος): Νικοπολίδης, Μαργαρίτης, Γαλούπης, Παπαδόπουλος, Ράμα, Δήμος, Φυτόπουλος, Ντουμάνης, Κόγιας, Κοντός, Οικονομίκος/ Παπαγγελής, Βασιλέρης, Ζώτος, Γιαννακίδης και Καριμπίδης.
Σχολή Σικάγο (Ντάνοβατς): Μπάντερτσερ, Γκέιμπ, Κοντρέρας, Κρουζ, Ορτίζ, Ντε Αουίλα, Μίτσελ, Γκόμεζ, Σάντσεζ, Γουντγουόρελ, Σάντεζ/ Κοντρέρας, Χερντάντεζ, Βούρης, Μπάργκας, Αρεκίνγκα, Πραχ, Καρντένας και Λιεβάνο.
Σεμινάριο ψυχολογίας - διατροφής στην σχολή Σικάγο
Τέλος σεμινάριο διατροφής - ψυχολογίας για τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές της σχολής Σικάγο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στον Ρέντη. Στην αίθουσα σεμιναρίων του Ρέντη ο αθλητικός ψυχολόγος κ. Γιάννης Ζαρώτης και η διατροφολόγος κα Διονυσία Αργυροπούλου ανέλυσαν στα παιδιά τα σημαντικά θέματα της ψυχολογίας και της διατροφής και δέχτηκαν πολλές ερωτήσεις και από ποδοσφαιριστές και προπονητές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα