Μακ: «Με δικούς του διαιτητές ο Ολυμπιακός»

Μακ: «Με δικούς του διαιτητές ο Ολυμπιακός»

Ο Ρόμπερτ Μακ με νέες του δηλώσεις βάζει... φωτιές τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός χρειάζεται να παίζει σε δική του διοργάνωση με... δικούς του διαιτητές!

Μακ: «Με δικούς του διαιτητές ο Ολυμπιακός»

«Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει ενα δικό του πρωτάθλημα με δικό τους διαιτητή! Αυτό που συμβαίνει εδώ  δεν έχει προηγούμενο...Φυσικά και ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα, αλλά και εξαιρετικούς παίκτες. Τροφή για σκέψη ότι σε κάθε ματς θα πάρει πέναλτι..» τόνισε ο Μακ στην ιστοσελίδα «Pluska».

Ο διεθνής Σλοβάκος του ΠΑΟΚ έβαλε... φωτιά με τις νέες του δηλώσεις, υποστηρίζοντας παράλληλα πως η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία πρέπει να πάρει ριζοσπαστικά μέτρα «Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι στεναχωρημένοι που κερδίζουν με αυτό τον τρόπο. Η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός που είναι μεγάλοι ανταγωνιστές μας, μας ενθαρρύνουν γι αυτό που μας συνέβη και που ξεπερνά όλα τα όρια. Κι αυτό είναι σημαντικό για μένα. Η Ελληνική Ομοσπονδία πρέπει να συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει και να πάρει ριζοσπαστικά μέτρα» είπε θυμωμένα. Οσον αφορά τη συνέχεια του κυπέλλου, ο Μακ τόνισε  «Δεν έχει αλλάξει κάτι. Το Κύπελλο ακυρώθηκε και δεν γνωρίζω ακόμα αν θα γίνει» και κατέληξε: «Οι οπαδοί μου έχουν σταθεί και το εκτιμώ πάρα πολύ. Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα πρέπει να είναι καθαρό».

Best of internet