Μακ: «Με δικούς του διαιτητές ο Ολυμπιακός»

Μακ: «Με δικούς του διαιτητές ο Ολυμπιακός»

Μακ: «Με δικούς του διαιτητές ο Ολυμπιακός»

Ο Ρόμπερτ Μακ με νέες του δηλώσεις βάζει... φωτιές τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός χρειάζεται να παίζει σε δική του διοργάνωση με... δικούς του διαιτητές!

«Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει ενα δικό του πρωτάθλημα με δικό τους διαιτητή! Αυτό που συμβαίνει εδώ  δεν έχει προηγούμενο...Φυσικά και ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα, αλλά και εξαιρετικούς παίκτες. Τροφή για σκέψη ότι σε κάθε ματς θα πάρει πέναλτι..» τόνισε ο Μακ στην ιστοσελίδα «Pluska».

Ο διεθνής Σλοβάκος του ΠΑΟΚ έβαλε... φωτιά με τις νέες του δηλώσεις, υποστηρίζοντας παράλληλα πως η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία πρέπει να πάρει ριζοσπαστικά μέτρα «Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι στεναχωρημένοι που κερδίζουν με αυτό τον τρόπο. Η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός που είναι μεγάλοι ανταγωνιστές μας, μας ενθαρρύνουν γι αυτό που μας συνέβη και που ξεπερνά όλα τα όρια. Κι αυτό είναι σημαντικό για μένα. Η Ελληνική Ομοσπονδία πρέπει να συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει και να πάρει ριζοσπαστικά μέτρα» είπε θυμωμένα. Οσον αφορά τη συνέχεια του κυπέλλου, ο Μακ τόνισε  «Δεν έχει αλλάξει κάτι. Το Κύπελλο ακυρώθηκε και δεν γνωρίζω ακόμα αν θα γίνει» και κατέληξε: «Οι οπαδοί μου έχουν σταθεί και το εκτιμώ πάρα πολύ. Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα πρέπει να είναι καθαρό».

Best of internet