Stop στην αίτηση Μαρινάκη για άρση των περιοριστικών όρων

Stop στην αίτηση Μαρινάκη για άρση των περιοριστικών όρων

Gazzetta team
Stop στην αίτηση Μαρινάκη για άρση των περιοριστικών όρων

bet365

Το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας απέρριψε την αίτηση που κατέθεσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για την άρση των περιοριστικών όρων που του έχουν επιβληθεί.
Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού προχώρησε στην σχετική αίτηση, ωστόσο αυτή απορρίφθηκε από το Συμβούλιο Εφετών κατόπιν εισήγησης του εισαγγελέα Σταμάτη Δασκαλόπουλο και έτσι παραμένει σε ισχύ η απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο που του έχει επιβληθεί. Η επιβολή περιοριστικών όρων στον Βαγγέλη Μαρινάκη είχε αποφασιστεί από τον ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη.
Επίσης ισχύει ακόμα η εγγύηση των 200.000 ευρώ, ωστόσο έγινε δεκτό το αίτημα του κ. Μαρινάκη μείωση των εμφανίσεων του στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και πλέον θα πρέπει να παρουσιάζεται μία φορά τον μήνα και όχι δύο. Από πλευράς του Ολυμπιακού δεν υπήρξε κάποια αντίδραση.
Πάντως , όσο δεν εχει καθαρογραφεί η απόφαση υπάρχει η πιθανότητα να την αλλάξει το Συμβούλιο Εφετών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα