Απολύθηκε ο Γκάρι Νέβιλ

Απολύθηκε ο Γκάρι Νέβιλ

bet365

Ούτε τέσσερις μήνες δεν άντεξε στην πρώτη του δουλειά ο Αγγλος κόουτς, με τη Βαλένθια να τον διώχνει, καθώς την έφερε μία ανάσα από την επικίνδυνη ζώνη.

Ανέλαβε στις 2 Δεκεμβρίου ως αντικαταστάτης του Νούνο Εσπίριτο Σάντο. Ωστόσο, στην πρώτη κανονική προπονητική απόπειρα του ο Γκάρι Νέβιλ απέτυχε παταγωδώς. Οχι ότι η φετινή Βαλένθια είναι ένας υγιής οργανισμός για να εργαστεί σωστά ένας κόουτς, αλλά τα αποτελέσματα του Αγγλου τεχνικού ήταν δραματικά, με συνέπεια την απόλυση του.

Σε αυτό το διάστημα το ρεκόρ του Νέιλ ήταν στο πρωτάθλημα οκτώ ήττες, πέντε ισοπαλίες και μόλις τρεις νίκες. Μάλιστα στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές γνώρισε τέσσερις ήττες, με αποτέλεσμα η ομάδα να κατέβει μόλις στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Επίσης γνώρισε ιστορικό διασυρμό με 7-1 από τη Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά του Κόπα ντελ Ρέι, ενώ ηττήθηκε στο μοναδικό ματς υπό τις οδηγίες του στο Champions League (0-2 από τη Λυών στο «Μεστάγια») και έμεινε εκτός συνέχειας.

Μόνο στο Europa League τα πήγε κάπως καλά, έχοντας τρεις νίκες και μία ήττα. Μόνο που αυτή από την Αθλέτικ Μπιλμπάο ήταν αρκετή, ώστε να αποκλειστεί στη φάση των «16». Πλέον η Βαλένθια το μόνο που της έχει απομείνει να κάνει, είναι να παλέψει για την διασφάλιση της παραμονής...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα