Μένει ο «Στράμα» και θέλει Παλάσιο, Πιζάρο!

Μένει ο «Στράμα» και θέλει Παλάσιο, Πιζάρο!

Gazzetta team
Μένει ο «Στράμα» και θέλει Παλάσιο, Πιζάρο!

bet365

Ο Στραματσόνι άρχισε τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν και οι Ιταλοί αποκαλύπτουν πως ψηλά στη λίστα του βρίσκονται οι Παλάσιο και Πιζάρο! Στην Αθήνα ο δικηγόρος του Ιταλού κόουτς.

Ο Αντρέα Στραματσόνι απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Γιάννη Αλαφούζου και ήδη άρχισε τον μεταγραφικό σχεδιασμό για τη νέα σεζόν! Ο Ιταλός έχει αρκετούς στόχους, αλλά και αρκετά όνειρα! Το πρώτο; Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από το Sky Italia ο Ροντρίγκο Παλάσιο, ο επιθετικός της Ιντερ, ο οποίος δύσκολα θα μείνει στους Νερατζούρι και τη νέα περίοδο. Βέβαια, η εξασφάλιση της 2ης θέσης και η παρουσία στα προκριματικά του Champions League θα ήταν ένα επιπλέον κίνητρο για τον Αργεντίνο φορ, ώστε να σκεφτεί περισσότερο το ενδεχόμενο να παίξει στη χώρα μας.

Ο Ιταλός τεχνικός θέλει να μείνει στην Ελλάδα και άρχισε την αναζήτηση εξαιρετικών λύσεων! Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες ο δικηγόρος του Ιταλού, Τζουζέπε Μπότσο θα βρεθεί στην Αθήνα για τις τελικές επαφές με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού! Παράλληλα, στη λίστα του Ιταλού βρίσκεται και ο 36χρονος μέσος, Νταβίδ Πιζάρο που διαθέτει εξαιρετικό βιογραφικό. Ο Χιλιανός έχει παίξει σε Ρόμα, Σίτι, Φιορεντίνα, ενώ τη δεδομένη στιγμή αγωνίζεται στην πατρίδα τους με τη Σαντιάγο Γουέντερερς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα