ΠΑΟΚ: «Όποιος τα βάλει με την διαφθορά θα είναι σύμμαχος μας»

ΠΑΟΚ: «Όποιος τα βάλει με την διαφθορά θα είναι σύμμαχος μας»

ΠΑΟΚ: «Όποιος τα βάλει με την διαφθορά θα είναι σύμμαχος μας»

bet365

Στον ΠΑΟΚ σχολίασαν τα όσα ειπώθηκαν στην συνάντηση του Υφυπουργού αθλητισμού με την αντιπροσωπεία της UEFA και της FIFA λέγοντας πως θα είναι δίπλα σε όποιον τα βάλει με την διαφθορά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ένα σύντομο σχόλιο υπήρξε ως αντίδραση από τον Δικέφαλο του Βορρά σχετικά με το αποτέλεσμα της συνάντησης του Υφυπουργού αθλητισμού με την αντιπροσωπεία της UEFA και της FIFA. Συγκεκριμένα μετά το φινάλε της συνάντησης και αφού έγιναν γνωστά όλα όσα ειπώθηκαν, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ τόνισαν πως: «Εμείς είμαστε σύμμαχοι οποιουδήποτε θέλει να τα βάλει με τη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τρόποι υπάρχουν, το ξέρουν όλες οι πλευρές και περιμένουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για επαναφορά της αξιοπιστίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα