Τα χώνουν σε Μέσι οι Αιγύπτιοι!

Gazzetta team
Τα χώνουν σε Μέσι οι Αιγύπτιοι!

bet365

Οι Αιγύπτιοι τα... χώνουν άσχημα στον Μέσι για την κίνησή του να δωρίσει τα παπούτσια σε δημοπρασία. Υπάρχουν πάντως και υποστηρικτές.

Ανω - κάτω η Αίγυπτος και αιτία είναι η συνέντευξη που πήρε η Μόνα Ελ - Σαρκάουι από τον Μέσι! Η παρουσιάστρια ζήτησε από τον Αργεντίνο σταρ να δωρίσει τα παπούτσια του, ώστε να μπουν σε δημοπρασία, κάτι που... εξόργισε τους συμπατριώτες της. «Δεν έχουμε γελοιοποιηθεί ποτέ σε αυτά τα 7000 χρόνια Πολιτισμού. Θα σε χτυπήσω με τα παπούτσια Μέσι» τόνισε ο παρουσιαστής, Σαϊντ Χασασίν στο κυριακάτικο talk show και συμπλήρωσε με το παπούτσι του στο χέρι: «Αυτό είναι το παπούτσι μου, το χαρίζω στην Αργεντινή».

Said Hasasin

Θέση για το θέμα πήρε και ο εκπρόσωπος Τύπου της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Αζμί Μέγκαχεντ: «Οι φτωχοί δεν τον χρειάζονται. Ας τα κρατήσει τα παπούτσια. Είμαι μπερδεμένος σχετικά με το αν είναι πρόθεση να μας γελοιοποιήσει. Τότε θα ήταν καλύτερο να τα βάλει στο κεφάλι του και στα κεφάλια αυτών που τον υποστηρίζουν. Δεν χρειαζόμαστε αυτά τα παπούτσια, αλλά και τη φιλανθρωπία από τους Ισραηλινούς. Δώσε τα παπούτσια σου στην Αργεντινή που είναι τόσο φτωχή».

Mido

Από την άλλη πλευρά, υπήρξαν και αυτοί που υπερασπίστηκαν τον Μέσι, όπως ο Αιγύπτιος πρώην επιθετικός, Μίντο «Το σημαντικότερο πράγμα για έναν συγγραφέα είναι η πένα του, για έναν ποδοσφαιριστή τα παπούτσια του. Ελπίζω πως θα σταματήσει αυτή η επίθεση».

 

Τελευταία Νέα