Μέσα ο Ναζλίδης για Βέροια

Μέσα ο Ναζλίδης για Βέροια

Μέσα ο Ναζλίδης για Βέροια

Στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων της Βέροιας επέστρεψε ο Ναζλίδης, με τον Γιουσούφ να μένει εκτός λόγω ίωσης. Ατομικό για Μπατιόν, Μαλόν, Αμπντούν, Γεωργιάδη, αποκατάσταση για Κόλα, Ετζενγκέλε, Βεργώνη, Πούγγουρα, Σιόντη.

Μετά το ρεπό της Δευτέρας (28/3), οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας επέστρεψαν στις προπονήσεις την Τρίτη (29/3). Το ίδιο έπραξε και ο Θωμάς Ναζλίδης, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς και τέθηκε στη διάθεση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

Ωστόσο, ο τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά» είδε τον Γιουσούφ να μένει εκτός λόγω ίωσης, τη στιγμή που έχει και πάλι να αντιμετωπίσει τις πολλές απουσίες. Οι Μπατιόν, Μαλόν, Αμπντούν, Γεωργιάδης συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα, ενώ οι Κόλα, Ετζενγκέλε, Βεργώνης, Πούγγουρας, Σιόντης την αποκατάστασή τους.

Όσον αφορά το... μενού, περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής και εκπαιδευτικά παιχνίδια 5 εναντίον 5. Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου της Ημαθίας για το ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση το πρωί της Τετάρτης (30/3). Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι σε αυτό έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του ο Σιόντης, αφού έχει συμπληρώσει τις τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Best of internet