Προτάθηκε και ο Παλαντίνο στον Παναθηναϊκό

Προτάθηκε και ο Παλαντίνο στον Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Προτάθηκε και ο Παλαντίνο στον Παναθηναϊκό

bet365

Μέσα στις περιπτώσεις παικτών που έχουν προταθεί στους «πράσινους» για την ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής ενόψει καλοκαιριού βρίσκεται και το όνομα του Ραφαέλε Παλαντίνο.

Με δεδομένη την κίνηση για την απόκτηση ενός επιθετικού το προσεχές καλοκαίρι, οι προτάσεις παικτών στον Παναθηναϊκό πέφτουν σαν βροχή και σύμφωνα με τη «Goal» μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει ο Αντρέα Στραματσόνι, πέρα από αυτή του Τζιαμπάολο Πατσίνι, είναι και αυτή του Ραφαέλε Παλαντίνο.

Πρόκειται για 32χρονο φορ που αγωνίζεται στη Serie B από το περασμένο φθινόπωρο, φορώντας τη φανέλα της Κροτόνε, με την οποία μετρά 3 γκολ και 4 ασίστ σε 14 αγώνες μέχρι τώρα.

Έχει πλούσια εμπειρία από το ιταλικό πρωτάθλημα, έχοντας αγωνιστεί σε Σαλερνιτάνα, Λιβόρνο, Τζένοα και Πάρμα, ενώ έχει περάσει και από τη Γιουβέντους στο ξεκίνημα της καριέρας του.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι Γερμανία - Ιταλία.

Παράλληλα, έχει φορέσει και τρεις φορές τη φανέλα της «Squadra Azzura», ενώ ήταν μέλος της ομάδας των Ιταλών που κατέκτησαν το Euro U19 το 2003.

Αγωνίζεται τόσο στην κορυφή της επίθεσης, όσο και στα αριστερά, ενώ το συμβόλαιο του λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Οι οικονομικές του απαιτήσεις κρίνονται αρκετά προσιτές, ωστόσο ο Αντρέα Στραματσόνι φαίνεται πως δεν τον έχει μέσα στις βασικές του επιλογές για την ενίσχυση στη γραμμή κρoύσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα