Το ΣτΕ αποφασίζει για το Κύπελλο

Το ΣτΕ αποφασίζει για το Κύπελλο

Το ΣτΕ αποφασίζει για το Κύπελλο

Παρουσία νομικών εκπροσώπων του Υπουργείου Αθλητισμού και της ΕΠΟ θα γίνει το πρωί της Τρίτης η εκδίκαση της αίτησης της Ομοσπονδίας στο ΣτΕ σχετικά με την διακοπή του Κυπέλλου.

Για αύριο Τρίτη 29 Μαρτίου έχει οριστεί ως γνωστόν η δικάσιμος για την αίτηση ακύρωσης που έχει καταθέσει στο Συμβούλιο της Επικρατείας (Δ' Τμήμα) η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και αφορά την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού για τη διακοπή της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2015 - 2016. Η εκδίκαση είναι προγραμματισμένη για τις 9.30 το πρωί και σε αυτήν θα παραστούν νομικοί εκπρόσωποι και από το Υπουργείο Αθλητισμού και από την ΕΠΟ.
 
Η στάση και οι θέσεις της ΕΠΟ λίγο έως πολύ είναι γνωστές. Από την πλευρά του Σταύρου Κοντονή ο ίδιος σκοπεύει να παρουσιάσει αναλυτικά όλα τα επιχειρήματα. Θα είναι σθεναρή η υπεράσπιστη της απόφασης της ματαίωσης της διοργάνωσης και έχει γίνει και ενδελεχής προετοιμασία των νομικών εκπροσώπων του. Ο ίδιος ο Υπουργός μάλιστα ήταν λάβρος κατά όσων υποστηρίζουν ότι δεν θα στηρίξει την υπόθεση αυτή στο ΣτΕ. Άλλωστε προς τις FIFA / UEFA έχει στείλει ήδη το... μήνυμα πως δεν κάνει πίσω στο ζήτημα του Κυπέλλου.

Best of internet