Χόντγκσον: «Ο Ρούνεϊ είναι ο αρχηγός μας...»

Χόντγκσον: «Ο Ρούνεϊ είναι ο αρχηγός μας...»

Gazzetta team
Χόντγκσον: «Ο Ρούνεϊ είναι ο αρχηγός μας...»

bet365

Με κατηγορηματικό τρόπο απάντησε ο Ρόι Χόντγκσον στο ενδεχόμενο ο Γουέιν Ρούνεϊ να μην βρεθεί στην αποστολή της Αγγλίας για το Euro 2016, επισημαίνοντας πως ο επιθετικός της Γιουνάιτεντ είναι ο αρχηγός των «Λιονταριών».

«Πρέπει να σας επαναλάβω ξανά πως ο Ρούνεϊ είναι ο αρχηγός μας και έχει ανταποκριθεί εξαιρετικά στο ρόλο του τα τελευταία δύο χρόνια», τόνισε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Άγγλων και συνέχισε:.

«Εξασφαλίσαμε την πρόκριση για το Euro με 10 νίκες σε 10 παιχνίδια στην προκριματική φάση. Δεν μου αρέσει καθόλου το γεγονός πως μπαίνουμε στη διαδικασία τον αμφισβητήσουμε και να συζητάμε το ενδεχόμενο να μείνει εκτός ομάδας επειδή είναι τραυματίας ή δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση. Δεν αξίζει αυτό στον Γουέιν. Όταν επιστρέψει υγιής και βρει τη φόρμα του θα αυξήσει κατακόρυφα τον ανταγωνισμό στους υπόλοιπους παίκτες που αγωνίζονται στην επίθεση, όπως ακριβώς θα τον πιέσουν και αυτοί, προκειμένου να «ανέβει». Αυτές ακριβώς τις συνθήκες επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε στην ομάδα».

 

EURO Τελευταία Νέα