Νταμπίζας: «Ο κόσμος απορούσε όταν αποφάσισα να πάω στον Παναθηναϊκό»

Νταμπίζας: «Ο κόσμος απορούσε όταν αποφάσισα να πάω στον Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
Νταμπίζας: «Ο κόσμος απορούσε όταν αποφάσισα να πάω στον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Νίκος Νταμπίζας μίλησε σε βρετανική ιστοσελίδα για την φετινή πορεία της Νιουκάστλ, ωστόσο, μεταξύ άλλων, ερωτήθηκε και για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό και το γεγονός πως είχε αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής στον Ολυμπιακό.

Συνέντευξη στη βρετανική ιστοσελίδα Chronicle Live παραχώρησε ο Νίκος Νταμπίζας, μιλώντας για την κακή πορεία της Νιούσαστλ στην φετινή Premier League, ωστόσο μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό και την κατάσταση που αντιμετώπισε, λόγω της παρουσία του στον Ολυμπιακό ως παίκτης.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι Ρουμανία - Ισπανία.

«Το αστείο είναι πως έπαιξα στον Ολυμπιακό και όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να πάω στον Παναθηναϊκό μου έλεγαν όλοι: "τι πάει να κάνει εκεί;". Είχα πει στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού ότι θα αντιμετωπίσει προβλήματα. Σκεφτείτε να είσαι παίκτης της Σάντερλαντ και να πας ως αθλητικός διευθυντής στη Νιούκαστλ. Σίγουρα δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα. Ωστόσο μου αρέσουν οι προκλήσεις και να αναλαμβάνω ευθύνες. Έπρεπε να ξεκινήσω από το μείον, δεν ξεκίνησα από το μηδέν, ξεκίνησα από το μείον αλλά αυτό δεν ήταν πρόβλημα για μένα», ήταν το σχόλιο του Νταμπίζα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Νταμπίζας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα