U19: Ελλάδα - Αγγλία 1-1

Νίκος Μαρούδας
U19: Ελλάδα - Αγγλία 1-1

bet365

Η Εθνική Νέων δεν τα κατάφερε, έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με την Αγγλία και αποχαιρέτησε τις ελπίδες της για πρόκριση στα τελικά του Euro U19.

Το πάλεψε, αλλά τελικά δεν θα κράτησε ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στα τελικά του Euro U19 η Εθνική Νέων. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με την Αγγλία και σε συνδυασμό με την ήττα στην πρεμιέρα από την Ισπανία με 2-0 είπε... αντίο στις ελπίδες πρόκρισης, μια αγωνιστική πριν το τέλος της Elite Round.

Η ομάδα του Γιάννη Γκούμα, είχε καλό πρόσωπο στο παιχνίδι με την Αγγλία, αλλά δεν κατάφερε να κάνει την έκπληξη και να πανηγυρίσει τη νίκη που θα την κρατούσε ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης. Οι Άγγλοι άνοιξαν το σκορ από τα 11 βήματα στο 49' με σκόρερ τον Άρμστρονγκ, με την ελληνική απάντηση να είναι άμεση. Συγκεκριμένα, στο 51' μετά από ασίστ του Μανθάτη, ο Λάμπρου έφερε το ματς στα ίσα.

Ακόμα και φιλικό ένα τέτοιο παιχνίδι δεν περνά ποτέ απαρατήρητο! Παίξε ένα στοίχημα στη μονομαχία Γερμανία - Αγγλία και αν κερδίσεις, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Στα 39 λεπτά που απέμεναν και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη, κάτι που τελικά δεν έγινε. Έτσι την τελευταία αγωνιστική η Ελλάδα αντιμετωπίζει την επίσης αδιάφορη Γεωργία, θέλοντας τη νίκη για το γόητρο, ενώ η Αγγλία αντιμετωπίζει στον... τελικό του ομίλου την Ισπανία με τον νικητή να παίρνει και το εισιτήριο για τα τελικά, με τους Ισπανούς να προκρίνονται και με ισοπαλία.

Οι συνθέσεις:

Ελλάδα: Αστράς, Βιδάλης, Κατράνης, Σβαρνάς, Ρέτσος, Μανθάτης, Αγγελόπουλος (68΄ Μεγαρίτης), Ρεγκάκος (83 Σταθόπουλος), Λάμπρου (74΄ Λημνιός), Γαλανόπουλος, Ανδρούτσος

Αγγλία: Γούντμαν, Κένι, Κόνολι, Λέντσον, Μουρ, Μπόρθγουικ-Τζάκσον (67΄ Κουκ), Ρόμπερτς, Άρμστρονγκ, Μπράουν (74΄ Όνομαχ), Φράι, Ότζο (60΄ Άμπραχαμ)

 

Τελευταία Νέα