Και η ακαδημία για Κρόιφ

Και η ακαδημία για Κρόιφ

Και η ακαδημία για Κρόιφ

Τη μνήμη του Γιόχαν Κρόιφ  τίμησαν οι ομάδες που συμμετέχουν στο "Future Cup" του Άγιαξ μέσα στις οποίες είναι και ο Ολυμπιακός.

Πριν από την έναρξη του τουρνουά  (26-28/3) που «φιλοξενεί» το 'Αμστερνταμ οι διοργανωτές κράτησαν ενός λεπτού σιγής στη μνήνη του Γιόχαν Κρόιφ με την θρυλική φανέλα του Αγιαξ με το Νο14 στην πλάτη να είναι στη σέντρα και όλες τις ομάδες να έχουν σχηματίσει ένα μεγάλο κύκλο γύρω της.

Ο τεχνικός της Κ-17 του Ολυμπιακού Δημήτρης Μαυρογενίδης μίλησε γι' αυτήν την εμπειρία λέγοντας ότι «Συγκινηθήκαμε όλοι μας. Τα παιδιά που δεν τον είχαν δει ποτέ να παίζει ειλικρινά συγκινήθηκαν και κατάλαβαν πόσο σπουδαίος ήταν.  Ο Άγιαξ τιμά την μνήμη του μεγάλου Γιόχαν Κρόιφ ο οποίος άλλαξε τον τρόπο σκέψης όλων όσων ασχολούνται με το δημοφιλέστερο άθλημα του πλανήτη. 

Με έναν από τους μεγαλύτερους σκόρερ των Ευρωπαϊκών γηπέδων στη σύνθεσή της, η Πολωνία περιμένει την Φινλανδία! Παίξε ένα στοίχημα στον αγώνα και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν οι Πολωνοί σημειώσουν 3 γκολ στο ματς, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

Το άθλημα του οφείλει πολλά. Εμείς εκφράσαμε τα συλλυπητήρια μας στους ανθρώπους του Άγιαξ. Η απώλεια είναι τεράστια. Ο Κρόιφ άλλαξε αυτό το μεγάλο κλάμπ. Όπως μας λένε και εδώ οι άνθρωποι του Άγιαξ όταν έφυγε ο Κρόιφ σκέφτηκαν να ματαιώσουν το τουρνουά αλλά σκέφτηκαν ότι ο ίδιος θα ήθελε από αυτούς να βάλουν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να παίξουν το αγαπημένο του άθλημα».

Best of internet