Μπουμάλ: «Για την πρώτη θέση στα play-offs»

Μπουμάλ: «Για την πρώτη θέση στα play-offs»

Gazzetta team
Μπουμάλ: «Για την πρώτη θέση στα play-offs»

bet365

Χαρούμενος με την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση εμφανίστηκε ο Ολιβιέ Μπουμάλ, ενώ παράλληλα δήλωσε αισιόδοξος και για την κατάκτηση της πρωτιάς στα play-offs του πρωταθλήματος από τους «πράσινους»

Για την επιστροφή του στη δράση μετά τον τραυματισμό του, αλλά και για την συνέχεια του Παναθηναϊκού στα play-offs του πρωταθλήματος μίλησε ο Ολιβιέ Μπουμάλ, τονίζοντας πως το «Τριφύλλι» εμφανίζεται βελτιωμένο μετά τις προσθήκες του Ιανουαρίου.

Eξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι Γερμανία - Αγγλία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη «Real News»:

«Είμαι χαρούμενος που γύρισα ξανά στη δράση και νιώθω έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μου με όλες μου τις δυνάμεις. Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και ελπίζω πως το τέλος της σεζόν θα είναι αυτό που θέλουν οι οπαδοί μας. Έγιναν σημαντικές προσθήκες τον Ιανουάριο και φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο πως έχουμε βελτιωθεί. Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει στον στόχο του, που είναι η πρώτη θέση στα play-offs».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα