Δίτερμα με απουσίες για ΠΑΣ Γιάννινα

Νίκος Τσιώκος
Δίτερμα με απουσίες για ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Οικογενειακό δίτερμα περιελάμβανε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα, με τους διεθνείς Στρούν, Λίλα να απουσιάζουν και τους Μπέριο, Γαρουφαλιά να συνεχίζουν τη θεραπεία τους.

Με μία προπόνηση συνεχίστηκε την Παρασκευή (25/3) η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Αυτή περιελάμβανε οικογενειακό δίτερμα, με τους διεθνείς Στρούνα, Λίλα να απουσιάζουν και τους Μπέριο, Γαρουφαλιά, που συνέχισαν τη θεραπεία τους, να μένουν εκτός αυτού.

Από εκεί και πέρα, οι Ηπειρώτες δε θα δώσουν κάποιο φιλικό παιχνίδι εντός της διακοπής του πρωταθλήματος, με τον Γιάννη Πετράκη να δίνει διήμερο ρεπό για το Σαββατοκύριακο και την επιστροφή στις προπονήσεις να είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Δευτέρας (28/3).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα