Ψάχνουν το κίνητρο στη Βέροια

Ψάχνουν το κίνητρο στη Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Ψάχνουν το κίνητρο στη Βέροια

bet365

Στη Βέροια γίνεται προσπάθεια οι παίκτες να βρουν κίνητρο, αφού η παραμονή έχει κριθεί και δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Αν και απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε της σεζόν, στη Βέροια δεν ανησυχούν πλέον για την παραμονή, αφού οι Πανθρακικός και Καλλονή υποβιβάστηκαν και μαθηματικά στη Football League. Έτσι, στη «βασίλισσα του Βορρά» αναζητούν το κίνητρο στα εναπομείναντα ματς.

Γι' αυτό και γίνεται προσπάθεια στις προπονήσεις, ώστε οι ποδοσφαριστές να μην... κατέβουν εντελώς αδιάφοροι στα παιχνίδια με Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, Σκόντα Ξάνθη εντός και Αστέρα στην Τρίπολη. Άλλωστε, στον σύλλογο της Ημαθίας επιθυμούν να ολοκληρώσουν τη σεζόν με όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς, τη στιγμή που γίνεται καθημερινά δουλειά για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που λέγεται γκολ!

Η Βέροια έχει τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος με 15 τέρματα και αν είχε σημειώσει μερικά ακόμα, θα είχε έρθει πιο νωρίς η παραμονή και άπαντες θα κοιτάζαν το κάτι παραπάνω. Συνάμα, η «βασίλισσα του Βορρά» είναι κοντά στη χειρότερη συγκομιδή από πλευράς βαθμών τα τελευταία χρόνια, καθώς τις προηγούμενες σεζόν μέτρησε 43, 38 και 33 πόντους και τώρα είναι στους 26.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα