Γιάννου: «Θα σκοράρω στο επόμενο ματς»

Gazzetta team
Γιάννου: «Θα σκοράρω στο επόμενο ματς»

bet365

Ο Απόστολος Γιάννου πραγματοποίησε εξαιρετικό ντεμπούτο με την εθνική Αυστραλίας, μοιράζοντας τέσσερις ασίστ και πλέον ετοιμάζεται να βρει δίχτυα στο επόμενο ματς.

Στο ματς της εθνική Αυστραλίας κόντρα στο Τατζικιστάν και στην... σβηστή νίκη με 7-0 για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, ο Απόστολος Γιάννου έκανε το ντεμπούτο του μοιράζοντας τέσσερις ασίστ.

Μετά το ματς είπε: «Το να πραγματοποιήσω ντεμπούτο σε μία τόσο ευρεία νίκη είναι πραγματικά φανταστικό. Ήμουν λίγο αγχωμένος πριν τον αγώνα, αλλά όσο περνούσε η ώρα ήμουν όλο και πιο καλά. Μετά το 65' κουράστηκα και προσπάθησα να διαχειριστώ τα εναπομείναντα λεπτά. Προσπάθησα για το καλύτερο. Αν η ομάδα μού δώσει λίγο χρόνο, θα είμαι χαρούμενος

Δεν με πειράζει που δεν πέτυχα γκολ απ' τη στιγμή που η ομάδα νίκησε. Φυσικά και θα ήμουν πιο χαρούμενος αν είχα σκοράρει, ειδικά στη φάση που η μπάλα χτύπησε το δοκάρι. Δεν μπορώ να πιστέψω πως έχασα αυτή την ευκαιρία. Δεν νομίζω πως το πρώτο γκολ μου είναι μακριά. Θα το πετύχω στο επόμενο ματς».

 

Τελευταία Νέα