Άλλος ένας θρίαμβος του Ολυμπιακού!

Άλλος ένας θρίαμβος του Ολυμπιακού!

Άλλος ένας θρίαμβος του Ολυμπιακού!

Το περίφημο ραντεβού των «μεγάλων» μετατράπηκε... σε φιάσκο ολκής και ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου καταγράφει τις σκέψεις του! 

Χθες σημείωνα την απαισιοδοξία μου για το αποτέλεσμα της συνάντησης που θα είχαν οι ιδιοκτήτες των τριών μεγάλων ομάδων, με τον εκπρόσωπο της πολιτείας. Πράγματι… αποτέλεσμα δεν υπάρχει, αφού ούτε καν έγινε συνάντηση.
 
Όπως όλοι αντιλαμβάνονται, το γεγονός αυτό συμφέρει 100% τον Ολυμπιακό, τον μόνο ευχαριστημένο από όλα όσα τώρα γίνονται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, τον μόνο που έχει λόγους να ΜΗΝ θέλει καμία αλλαγή.  
 
Το γράφαμε και χθες ότι… για τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει θέμα κρίσης, θέμα ΕΠΟ, ΚΕΔ, διαφθοράς, διαιτησίας και έτσι θα έκανε κάθε προσπάθεια να οδηγήσει αλλού την συζήτηση. Ο στόχος επετεύχθη! Δεν έγινε καμία συζήτηση! (Προσέξτε: Δεν κατηγορώ τον Ολυμπιακό, γιατί δεν έχω στοιχεία ότι δικοί του άνθρωποι μεθόδευσαν όλες τις σημερινές αστειότητες, δύο μόλις ώρες πριν την πραγματοποίηση της πολυαναμενόμενης συνάντησης).  
 
 Πώς, ποιος και γιατί κατάφερε να οδηγήσει την σημαντική συνάντηση σε ναυάγιο… δεν ξέρουμε. (Αυτό περί δημοσιογράφων που επικοινώνησαν με τον εισαγγελέα έχει τεράστιο ενδιαφέρον…).  Δεν μπορούμε όμως να αποδείξουμε τίποτα. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι όποιος μεθόδευσε την σημερινή εξέλιξη (από πρόθεση ή ακούσια) βοήθησε τα μέγιστα τον σκοπό του Ολυμπιακού.
 
Ποιος είναι αυτός: Να μείνει η κατάσταση ως έχει!
 
Προσέξτε τώρα τι έχει συμβεί και δικαιολογεί τον τίτλο του κειμένου και τη νέα μεγάλη «επιτυχία» των ερυθρολεύκων:
 
Ο Ολυμπιακός και ο πρόεδρος του πιο συγκεκριμένα, κατηγορείται για πάρα πολλά που αφορούν διάφορες ποδοσφαιρικές υποθέσεις. Μέχρι στιγμής ποια ήταν (επί της ουσίας) η ΜΟΝΑΔΙΚΗ συνέπεια-απόφαση όλων αυτών των κατηγοριών; Ήταν η γνωστή περσινή απόφαση που απαγόρευε στον Βαγγέλη Μαρινάκη να ασχολείται με το ποδόσφαιρο.
 
Προσέξτε τι εκπληκτικό κατάφερε ο Ολυμπιακός: Αυτή η απαγόρευση που δεν έχει κοστίσει το παραμικρό στην ομάδα, στον Μαρινάκη και στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, με κάποιο μαγικό τρόπο σήμερα, τον βοήθησε να αποφύγει κάτι που θα τον έφερνε σε δύσκολη θέση!
 
Και όμως! Ο Ολυμπιακός που τόσο καιρό δεν έχει πληγεί από αυτές τις υποθέσεις του 2011 αλλά και της εγκληματικής οργάνωσης του 2015,  σήμερα καταφέρνει με κάποιον τρόπο, να «χρησιμοποιήσει» αυτή την απόφαση προς όφελός του!   
 
«Ο εισαγγελέας ενημερώθηκε από «δημοσιογράφους» για το περιεχόμενο της συνάντησης και εξέφρασε τις επιφυλάξεις του για την παρουσία Μαρινάκη». Αυτό ανακοινώθηκε!
 
Αντιλαμβάνεστε τι έχει συμβεί; Αντί να προκύψει πρόβλημα για τον Μαρινάκη από τις κατηγορίες (τώρα δεν είναι ένοχος, αλλά υπάρχουν στοιχεία που τον καθιστούν κατηγορούμενο) η μοναδική εναντίον του  απόφαση, τον διευκολύνει σήμερα, να απέχει από την «δύσκολη» γι’ αυτόν συνάντηση.  
 
Ποιος μίλησε στον εισαγγελέα και οδήγησε την συνάντηση σε ναυάγιο, δεν ξέρω. Ποιος το οργάνωσε όλο αυτό δεν ξέρω. Ποιος έχει την μεγαλύτερη ευθύνη για το κάζο μίας συνάντησης που περίμενε όλη η αθλητική Ελλάδα, δεν γνωρίζω. Τι ρόλο παίζει ο Κοντονής που σήμερα εκτέθηκε ανεπανόρθωτα, δεν μπορώ να εκτιμήσω.
 
Το μόνο για το οποίο είμαι σίγουρος κ.κ. Σαββίδη, Μελισσανίδη, είναι ότι ΓΙ’ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε όλες τις συγκυρίες και κέρδισε! Πέτυχε τον σκοπό του. 
 
Εσείς είστε στα χαμένα και εκείνοι πανηγυρίζουν γιατί… «ενώ ήθελαν να συμμετέχουν, τελικά δεν τους άφησαν».  ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. 
 
Πάλι χάσατε εσείς που προσπαθείτε για αλλαγές στο ποδόσφαιρο. Πάλι από κάτω είστε. Πάλι σαν την έφεραν (Όποιοι και αν είναι αυτοί…).
 
Και κάτι για το τέλος. Αυτό το blog γράφτηκε στις 11/8/2015. 
Μέσα υπήρχαν ερωτηματικά και κατηγορίες για τους τρεις παράγοντες ΠΑΟΚ-ΠΑΟ-ΑΕΚ, που δεν είχαν κάνει ΤΙΠΟΤΑ ουσιαστικό για την κάθαρση του ποδοσφαίρου και του πρωταθλήματος, λίγο πριν αυτό ξεκινήσει.
Το ίδιο κείμενο ισχύει και τώρα, το ίδιο και για το ερχόμενο καλοκαίρι. Αν επιτρέψετε να ξεκινήσει ένα νέο τερατούργημα, αν συμμετέχετε σε αυτό, τότε… καλά να πάθετε.   
 
 

Best of internet