Θεοδωρίδης: «Τορπίλισε τη συνάντηση ο Παναθηναϊκός»

Θεοδωρίδης: «Τορπίλισε τη συνάντηση ο Παναθηναϊκός»

Ο Σάββας Θεοδωρίδης ξεκαθάρισε ότι από τον Παναθηναϊκό έγινε ό,τι ήταν δυνατό για να τορπιλιστεί η συνάντηση, ενώ ο ίδιος θα εκπροσωπούσε την ομάδα του μόνο αν λάβει την άδεια του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Θεοδωρίδης: «Τορπίλισε τη συνάντηση ο Παναθηναϊκός»

Οι δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη στο ΣΠΟΡ FM 94.6 για:

-το κώλυμα για τη συμμετοχή του Βαγγέλη Μαρινάκη: «Ο πρόεδρός μας για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου αποδέχτηκε την πρόσκληση του κ. Κοντονή. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έκανε τα αδύνατα δυνατά για να τορπιλίσει τη συνάντηση. Ο κ. Μαρινάκης ενημερώθηκε σήμερα από τον κ. Ντογιάκο, ο οποίος αρχικά δεν είχε εκφράσει καμία επιφύλαξη ως προς την παρουσία του και αιφνιδίως άλλαξε γνώμη. Ο κ. Μαρινάκης σεβόμενος τη γνώμη των κρατικών λειτουργών αποφάσισε να μη μετάσχει. Αυτά έγιναν σήμερα το πρωί αιφνιδίως». 

-το αν περίμενε κάτι θετικό από τη συνάντηση: «Οι περισσότεροι θιγόμενοι είναι οι κ.κ. Τσίπρας και Κοντονής, που έκαναν μια συνάντηση για καλύτερες μέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα γινόταν το καλύτερο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπήρχε βούληση όμως να μη γίνει αυτή η συνάντηση. Δεν ξέρω από ποιους. Σας μιλάω σαν Σάββας Θεοδωρίδης, οπαδός του Ολυμπιακού, και τίποτε άλλο. Είδα αυτά τα πράγματα. Ας τα σχολιάσει ο κόσμος». 

-το αν καταλογίζει ευθύνες στον Παναθηναϊκό για τη ματαίωση της συνάντησης: «Δεν υποθέτω τίποτα. Αυτά είναι άλλων δουλειά. Το λέω ξεκάθαρα. Ποιος προσπαθεί να μη γίνει το συμβούλιο τόσες μέρες και αρνείται; Εγώ αρνούμαι; Έγιναν τα αδύνατα-δυνατά να τορπιλιστεί η συνάντηση. Δεν ξέρω, ας τα βρουν άλλοι». 

-το αν θα δεχόταν να εκπροσωπήσει τον Ολυμπιακό σε μια τέτοια συνάντηση: «Αυτό θα εξαρτηθεί. Αν πάρω την άδεια του προέδρου, θα το κάνω. Στον Ολυμπιακό δεν τραβά ο καθένας μόνος του. Είναι ο πρόεδρος και από πίσω όλοι εμείς. Ο ένας σέβεται τον άλλο και δεν διανοούμαστε να ακουμπήσει κανένας τον Ολυμπιακό ανορθόδοξα. Αν το κάνει ορθόδοξα δεν μας απασχολεί. Είμαστε ομάδα εμείς στον Ολυμπιακό, δεν είμαστε αστεία, και ο ένας σέβεται τον άλλον».

Best of internet