ΠΑΟΚ: Με κομμένη την ανάσα (και) για την απόφαση…

ΠΑΟΚ: Με κομμένη την ανάσα (και) για την απόφαση…

bet365

Εκτός από τα αποτελέσματα στην συνάντηση των τριών «μεγάλων» με τον Σταύρο Κοντονή στον ΠΑΟΚ περιμένουν σήμερα με αγωνία και την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ

Η απόφαση της επιτροπής για όσα συνέβησαν στον ημιτελικό αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό αναμένεται σήμερα αν και ο όγκος των υποθέσεων, λόγω της απεργίας των δικηγόρων, ίσως να μεταφέρει την υπόθεση του ΠΑΟΚ και την απόφαση της επιτροπής για την ερχόμενη Τρίτη.

Αυτό που θέλουν και περιμένουν στον ΠΑΟΚ είναι η απόφαση να μην επηρεάσει την προσπάθεια της ομάδας στα πλέι οφ, καθώς μετά την εκδίκαση της περασμένης Πέμπτης και την κατάθεση των σχετικών υπομνημάτων την περασμένη Δευτέρα, άπαντες στην Τούμπα δείχνουν εξαρχής να έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα της τιμωρίας.

Το ύψος της ποινής, είτε με αφαίρεση βαθμών, είτε με τιμωρία της έδρας, είναι αυτό που δεν θέλουν στον ΠΑΟΚ να επηρεάσει, όπως το 2014, την προσπάθεια στα πλέι οφ, με την αλλαγή των βαθμολογικών συσχετισμών στην εκκίνηση

Αυτό που φοβούνται στον ΠΑΟΚ είναι η σημερινή απόφαση να αποτελέσει άθροισμα επιμέρους ποινών. Ο αντιπρόεδρος Χρυσόστομος Γκαγκάτσης και η νομική υπηρεσία κλήθηκε να αποκρούσει κατηγορίες, την περασμένη εβδομάδα, που επισύρουν βαρύτατες "καμπάνες", οι οποίες μάλιστα μπορεί να ισχύσουν ακόμη και αθροιστικά. Κι αυτός είναι ο μεγαλύτερος φόβος που υπάρχει στην Τούμπα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα