ΠΑΟΚ: Αποχώρησε ο Ζάιρο με ενοχλήσεις στον δικέφαλο

ΠΑΟΚ: Αποχώρησε ο Ζάιρο με ενοχλήσεις στον δικέφαλο

ΠΑΟΚ: Αποχώρησε ο Ζάιρο με ενοχλήσεις στον δικέφαλο

bet365

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αποχώρησε από την σημερινή προπόνηση καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Η κατάσταση θα αξιολογηθεί αύριο (24/3) μετά από τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί.

Στον ΠΑΟΚ τα μυϊκά προβλήματα, τελειωμό δεν έχουν. Από την σημερινή προπόνηση αποχώρησε ο Ζάιρο , ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Η κατάστασή του Βραζιλιάνου θα αξιολογηθεί την Πέμπτη (24/3) μετά την μαγνητική που θα υποβληθεί.

Από την προπόνηση απουσίαζε ο Μάριν Λέοβατς , ο οποίος είχε εξασφαλίσει άδεια για προσωπικούς λόγους. Από εκεί και πέρα, οι Γκόικο Τσίμιροτ , Δημήτρης Χατζηισαΐας ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης με τρέξιμο στο γήπεδο και οι Δημήτρης Κωνσταντινίδης , Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ , Γιάννης Μυστακίδης έκαναν αποθεραπεία στο γυμναστήριο.

Ζητούμενο για τον Βλάνταν Ίβιτς σ’ αυτές τις μέρες χωρίς αγωνιστική δράση είναι η αφομοίωση της φιλοσοφίας που θέλει να περάσει στους ποδοσφαιριστές του. Αυτός είναι και ο λόγος που η προπόνηση ήταν επικεντρωμένη στην τακτική, στην κυκλοφορία της μπάλας, με παιχνίδια κατοχής, και στη δημιουργία αυτοματισμών στην ανάπτυξη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα