ΠΑΟΚ: Αποχώρησε ο Ζάιρο με ενοχλήσεις στον δικέφαλο

ΠΑΟΚ: Αποχώρησε ο Ζάιρο με ενοχλήσεις στον δικέφαλο

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αποχώρησε από την σημερινή προπόνηση καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Η κατάσταση θα αξιολογηθεί αύριο (24/3) μετά από τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί. 

ΠΑΟΚ: Αποχώρησε ο Ζάιρο με ενοχλήσεις στον δικέφαλο

Στον ΠΑΟΚ τα μυϊκά προβλήματα, τελειωμό δεν έχουν. Από την σημερινή προπόνηση αποχώρησε ο Ζάιρο , ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Η κατάστασή του Βραζιλιάνου θα αξιολογηθεί την Πέμπτη (24/3) μετά την μαγνητική που θα υποβληθεί.

Από την προπόνηση απουσίαζε ο Μάριν Λέοβατς , ο οποίος είχε εξασφαλίσει άδεια για προσωπικούς λόγους. Από εκεί και πέρα, οι Γκόικο Τσίμιροτ , Δημήτρης Χατζηισαΐας ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης με τρέξιμο στο γήπεδο και οι Δημήτρης Κωνσταντινίδης , Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ , Γιάννης Μυστακίδης έκαναν αποθεραπεία στο γυμναστήριο.

Ζητούμενο για τον Βλάνταν Ίβιτς σ’ αυτές τις μέρες χωρίς αγωνιστική δράση είναι η αφομοίωση της φιλοσοφίας που θέλει να περάσει στους ποδοσφαιριστές του. Αυτός είναι και ο λόγος που η προπόνηση ήταν επικεντρωμένη στην τακτική, στην κυκλοφορία της μπάλας, με παιχνίδια κατοχής, και στη δημιουργία αυτοματισμών στην ανάπτυξη.

 

Best of internet