Σιγουριά για Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό!

Σιγουριά για Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό!

Νίκος Αθανασίου
Σιγουριά για Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό!

bet365

Μπορεί οι Ιταλοί να θεωρούν φαβορί τον Αντρέα Στραματσόνι για τον πάγκο της Αταλάντα, ωστόσο, στο «τριφύλλι» δεν ανησυχούν και σχεδιάζουν την επόμενη χρονιά με τον ιταλό τεχνικό.

Αν και στον Παναθηναϊκό δεν έχει πραγματοποιήσει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα, ο Αντρέα Στραματσόνι βρίσκεται στο επίκεντρο ιταλικών δημοσιευμάτων για τον πάγκο της Αταλάντα. Μάλιστα, το θέμα προχώρησε και ένα βήμα παρακάτω, μιας και ο 39χρονος προπονητής παρουσιάζεται ως φαβορί για να αντικαταστήσει στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου τον Έντι Ρέγια.

Παρά τα σενάρια, στο «πράσινο στρατόπεδο» δεν ανησυχούν και θεωρούν δεδομένο πως ο «Στράμα» θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Εξάλλου, στο επόμενο δεκαπενθήμερο θα ενεργοποιηθεί και η οψιόν ανανέωσης που υπάρχει στο συμβόλαιο ανάμεσα στις δύο πλευρές ενώ υπό τις οδηγίες του έχει ξεκινήσει η αναζήτηση για τις μεταγραφικές επιλογές του καλοκαιριού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα