Το τελευταίο φετινό στοίχημα του Σίλβα!

Δημήτρης Τομαράς
Το τελευταίο φετινό στοίχημα του Σίλβα!

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα καλείται να κρατήσει σε πλήρη αγωνιστική εγρήγορση τους παίκτες του για την περίπτωση της επανέναρξης του φετινού θεσμού του Κυπέλλου.

Η χρονιά σχετικά με το πρωτάθλημα έχει τελειώσει για τον Ολυμπιακό. Θέλει απλώς να την κλείσει όσο πιο καλά μπορεί, να δοθούν ευκαιρίες σε ορισμένους παίκτες με μειωμένο ή ελάχιστο χρόνο συμμετοχής και να βγάλει ο Μάρκο Σίλβα τα τελικά του... πορίσματα ενόψει του σχεδιασμού της νέας αγωνιστικής περιόδου. Υπάρχει όμως το ανοιχτό... μέτωπο του Κυπέλλου.

Η περίπτωση επανέναρξής του δεν πρέπει να αποκλειστεί. Ειδικά όσο πλησιάζουμε προς τις 29 Μαρτίου και την εκδίκαση της αίτησης της ΕΠΟ στο ΣτΕ για άρση της απόφασης Κοντονή. Ο Ίβηρας τεχνικός έχει λοιπόν ένα τελευταίο μεγάλο αγωνιστικό στοίχημα. Το πως να κρατήσει στην... τσίτα και με φουλ κίνητρα τους παίκτες του. Ήδη από την Τετάρτη που θα επανέλθουν στις προπονητικές υποχρεώσεις τους (σ.σ. πλην των διεθνών) θα αρχίσει να κινείται προς αυτήν την κατεύθυνση.

Διότι πολύ απλά για τον ίδιο τον 38χρονο είναι πολύ σπουδαίο το να πάρει το πρώτο νταμπλ εκτός Πορτογαλίας. Είναι κάτι πολύ βασικό και ξέρει πολύ καλά το πόσο σπουδαίο θεωρείται και για την πειραϊκή ομάδα γενικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα