Στη Λεϊρία τελικά το φιλικό Βελγίου – Πορτογαλίας!

Κώστας Ζάλιαρης
Στη Λεϊρία τελικά το φιλικό Βελγίου – Πορτογαλίας!

bet365

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Πορτογαλίας έκανε την πρόταση, η αντίστοιχη του Βελγίου την αποδέχθηκε και βρέθηκε λύση για το φιλικό της 29ης Μαρτίου που ήταν αδύνατο να διεξαχθεί στις Βρυξέλλες...

Λόγω του υψηλότατου κινδύνου έπειτα από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο αεροδρόμιο και το μετρό των Βρυξελλών, το πρωί της Τρίτης, αποφασίστηκε αρχικά να ματαιωθεί το προγραμματισμένο για την επόμενη εβδομάδα (29/3) φιλικό ματς του Βελγίου με την Πορτογαλία.

Οι συνθήκες δεν είναι τέτοιες ώστε να διεξαχθεί ποδοσφαιρικός αγώνας αυτές τις μέρες στο Βέλγιο κι έτσι, για την ασφάλεια όλων, αποφασίστηκε να ματαιωθεί το ματς...

Πριν το ματς με το Βέλγιο, η Πορτογαλία υποδέχεται τη Βουλγαρία με τον άσο να προσφέρεται στο 1.45 στην Interwetten.

Παρ' όλα αυτά, υπήρξε νέα ενημέρωση από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας που την Τρίτη βίωσε θλιβερά γεγονότα, ανακοινώνοντας πως το φιλικό ματς με τους Πορτογάλους θα διεξαχθεί κανονικά, απλά θ' αλλάξει ο τόπος διεξαγωγής.

Οι Ίβηρες πρότειναν να ταξιδέψουν οι Βέλγοι και να γίνει το ματς της επόμενης Τρίτης στη Λεϊρία και την πρόταση αυτή την αποδέχθηκαν οι «κόκκινοι διάβολοι»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα