Το μήνυμα του Μπερμπάτοφ για την Ευρώπη και τον κόσμο

Το μήνυμα του Μπερμπάτοφ για την Ευρώπη και τον κόσμο

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ βρέθηκε στη Σόφια και τίμησε συμπατριώτες του, οι οποίοι ξεχώρισαν με τις πράξεις τους. Εκεί, αναφέρθηκε στην κατάσταση που υπάρχει στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο.   

Το μήνυμα του Μπερμπάτοφ για την Ευρώπη και τον κόσμο

Ο 35χρονος σούπερ σταρ του ΠΑΟΚ έδωσε το παρών στην τελετή «άξιοι Βούλγαροι» που οργανώθηκε από την εφημερίδα «24chasa» και στο περιθώριο της μίλησε σχετικά με όσα γίνονται τελευταία στην Ευρώπη.

«Είναι τιμή μου να είμαι μεταξύ αυτών που κάνουν καλό για τη Βουλγαρία. Στο παρασκήνιο των όλων όσων συμβαίνουν στον κόσμο αυτή τη στιγμή, ακόμη και σήμερα, αυτοί οι άνθρωποι θα είναι ένα φωτεινό σημείο ανάμεσά μας.

Με τις πράξεις και τη ζωή τους μας δείχνουν ότι οι καλοί άνθρωποι θα είναι πάντα εδώ. Το κακό μπορεί να θριαμβεύσει μόνο όταν οι καλοί άνθρωποι δεν κάνουν τίποτα. Οπότε για μένα δεν είναι απλοί άνθρωποι, είναι εξαιρετικοί. Είναι υπερήρωες και τους ευχαριστώ γι' αυτό», τόνισε ο Μπερμπάτοφ.

Ο 39χρονος Γκεόργκι Μποζίκοφ από το Πλοντίβ ήταν ένας από τους Βούλγαρους πολίτες που βραβεύτηκαν από τον «Μίτκο». Στις 6 Σεπτεμβρίου 2015 ρίχτηκε στη «μάχη» σε μια φωτιά που είχε ξεσπάσει στην αυλή της Επαγγελματικής Σχολής Κατασκευής. Εκεί είδε ότι υπήρχε ένα άτομο, έσπασε ένα παράθυρο και το έβγαλε έξω λίγο πριν το κτίριο καταρρεύσει. 

Best of internet