«Το Euro 2016 θα γίνει κανονικά»

Gazzetta team
«Το Euro 2016 θα γίνει κανονικά»

bet365

Ο πρόεδρος της Γαλλικής Ομοσπονδίας καθησύχασε τους φιλάθλους των «Τρικολόρ» τονίζοντας πως δεν υπάρχει κίνδυνος στο «Stade de France» για το φιλικό με τη Ρωσία.

Η Γαλλία υποδέχεται τη Ρωσία στις 29 Μαρτίου στο «Stade de France» και ξυπνούν μνήμες της τρομοκρατική επίθεσης στο Παρίσι! Είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι των «Τρικολόρ» και για την Ομοσπονδία αποτελεί το μεγάλο τεστ ενόψει Euro 2016. Τα μέτρα ασφάλειας θα είναι δρακόντεια και ο πρόεδρος της Γαλλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Νοέλ Λε Γκρε εμφανίστηκε καθησυχαστικός στις δηλώσεις του «Η ασφάλεια θα είναι πραγματικά υποδειγματική. Το Stade de France προσφέρει απόλυτη ασφάλεια. Οι άνθρωποι μπορούν να έρθουν στο γήπεδο« και κατέληξε για το Euro 2016 «Δεν υπάρχει κίνδυνος για τη διοργάνωση. Υπάρχουν ειδικοί υψηλού επιπέδου που έχουν αναλάβει την ασφάλεια του τουρνουά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα