Και το SkySports για Ολυμπιακό!

Και το SkySports για Ολυμπιακό!

Δημήτρης Τομαράς
Και το SkySports για Ολυμπιακό!

bet365

Μετά την ισπανική Marca και το βρετανικό SkySports έκανε ειδική μνεία στην προσφορά των «ερυθρόλευκων» στους πρόσφυγες που βρίσκονται στο λιμάνι του Πειραιά.

Είναι όντως εντυπωσιακή η προσφορά της ΠΑΕ Ολυμπιακός στους πρόσφυγες. Για 19η συνεχόμενη μέρα μοιράζουν φαγητό στους ανθρώπους που βρίσκονται στο λιμάνι του Πειραιά. Κι αυτή η βοήθεια δεν έχει περάσει απαρατήρητη και στα media του εξωτερικού.

Ετσι μετά την Marca και το SkySports αναφέρθηκε στην προσπάθεια της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.

«Ο ελληνικός σύλλογος έχει προσφέρει σε χιλιάδες κόσμου τις τελευταίες μέρες και ειδικά σε παιδια μένοντας πιστοί στο μοτό τους “κάτι μεγαλύτερο από ένας ποδοσφαιρικός σύλλογος”», έγραφε το κείμενο στο SkySports και συνέχιζε μεταξύ άλλων

«Σύμφωνα με τον σύλλογο έχουν δοθεί περισσότερα από 50,000 γεύματα μαζί με 40.000 σκούφους και 7.000 τζάκετς όπως επίσης και κάλτσες».

Στο κείμενο υπάρχουν και δηλώσεις του Κριστιάν Καρεμπέ ο οποίος τόνισε πως «κάθε μέρα χιλιάδες άνθρωποι στον κόσμο φεύγουν από το σπίτι τους για να σώσουν τον εαυτό τους και την οικογένειά τους από τον πόλεμο και την πείνα. Αρκετοί από αυτούς έφτασαν την Ελλάδα και μένουν σε αρκετές περιοχές της χώρας. Ο Ολυμπιακός έδειξε για μια ακόμη φορά πως είναι στην πρώτη γραμμή. Η απόφαση του προέδρου Μαρινάκη για να βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε τα πάντα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα