Εκτίει με Παναθηναϊκό ο Αθανασιάδης

Νίκος Τσιώκος
Εκτίει με Παναθηναϊκό ο Αθανασιάδης

bet365

Στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο θα εκτίσει την ποινή του λόγω καρτών ο Γιώργος Αθανασιάδης.

Τις τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Γιώργος Αθανασιάδης με αυτή που δέχτηκε στο ματς με τον Ατρόμητο. Έτσι, ο Ζόραν Στοΐνοβιτς θα στερηθεί τις υπηρεσίες του σ' ένα από τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια και αποφασίστηκε αυτό να είναι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Αυτό σημαίνει ότι εκτός απροόπτου ο 22χρονος γκολκίπερ θα δώσει τα δύο τελευταία επίσημα ματς με τη φανέλα του Πανθρακικού κόντρα σε Ολυμπιακό στο Φάληρο και Ηρακλή στην Κομοτηνή, καθώς από το προσεχές καλοκαίρι θα αγωνίζεται στον Αστέρα Τρίπολης. Με αυτόν τον τρόπο, θα βάλει τέλος σε μία καλή σεζόν με 78 αποκρούσεις σε 22 συμμετοχές έως τώρα.

Από εκεί και πέρα, είναι ήδη γνωστό ότι έχει κληθεί στην Εθνική Παίδων ο Γιώργος Τζελέπης, κάτι που μόνο ικανοποίηση φέρνει στον σύλλογο της Κομοτηνής μέσα στα όλα... δεινά της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο 16χρονος τερματοφύλακας, που πήρε το... βάπτισμα του πυρός στη Σούπερ Λίγκα στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, θα είναι παρών στην Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί από τις 29 Μαρτίου μέχρι τις 3 Απριλίου, και θα ενσωματωθεί στην αποστολή από την ερχόμενη Κυριακή (27/3).

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ο μοναδικός παίκτης που κλήθηκε στην Εθνική Παίδων από ομάδα της επαρχίας, αφού οι υπόλοιποι της αποστολής είναι από Ολυμπιακό (6), ΠΑΟΚ (5), Ατρόμητο (3), Παναθηναϊκό (2) και ΑΕΚ (1).

Τέλος, στο αγωνιστικό σκέλος οι Θρακιώτες έχουν και σήμερα ρεπό, ενώ δεν αποκλείεται να δοθεί κάποιο φιλικό παιχνίδι κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος, ώστε να διατηρηθούν σε αγωνιστικό ρυθμό οι παίκτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα