Μάρκος Βελλίδης: «Περίμενα την κλήση μου στην Εθνική»

Gazzetta team
Μάρκος Βελλίδης: «Περίμενα την κλήση μου στην Εθνική»

bet365

Ο Μάρκος Βελλίδης μίλησε για τη μη κλήση του στην εθνική ομάδα των ανδρών, για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ και την σημερινή κατάσταση στην ομάδα.

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έδειξε να είναι πικραμένος από τη μη κλήση του στην εθνική ομάδα. «Περίμενα την κλήση μου στην Εθνική. Δεν μπορώ να κάνω κάτι παρά μόνο να δουλέψω. Δεν είμαι άνθρωπος που σκύβω το κεφάλι και απογοητεύομαι και συνεχίζω. Πάντως δεν έχει ξανασυμβεί να κληθούν 2 και όχι 3 τερματοφύλακες στην Εθνική», δήλωσε μιλώντας στον Arena FM.

Παραδέχθηκε ότι «Τώρα η ομάδα είναι σε καλύτερο φεγγάρι» και στάθηκε στον ανταγωνισμό κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ: «Ο ανταγωνισμός είναι πολύ σημαντικός. Μου αρέσει να συναγωνίζομαι γιατί κέρδος έχω κάθε μέρα δίνοντας το 100%. Μακάρι να έχω πάντα να συναγωνίζομαι ικανούς τερματοφύλακες. Να είσαι μόνος και να παίζεις ότι και να γίνει είναι βαρετό. Επιστρέφει και ο Παναγιώτης Γλύκος μετά από τον τραυματισμό και του εύχομαι να είναι σιδερένιος».

Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Αν είσαι δυο μέτρα και τρέμει η καρδούλα σου τι να το κάνεις», απαντώντας στους διάφορους επικριτές για το ύψος του. «Εμένα δεν τρέμει η καρδούλα μου. Το θέμα είναι η καρδιά και να πιάνεις την μπάλα. Είμαι 1,84 και δε θα ψηλώσω άλλο. Και δε θα άλλαζε τίποτα σε μένα γιατί θα έχανα την ταχύτητά μου», πρόσθεσε.

Όσο για τη μεταγραφή του από τον ΠΑΣ στον ΠΑΟΚ σχολίασε: «Το σημαντικό είναι ότι τελικά συνέβη αυτή η μεταγραφή στον ΠΑΟΚ. Το ήθελα πάρα πολύ μετά από 2,5 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον ΠΑΣ να γίνει αυτήν μεταγραφή. Έγιναν όλα με σοβαρότητα. Ο ΠΑΣ δε στάθηκε εμπόδιο, ήθελαν να με βοηθήσουν. Και ο κόσμος όμως θεωρούσε ότι πρέπει να γίνει το βήμα προς τα ψηλά και τον ευχαριστώ. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα τόσο μεγάλο σωματείο, όπου φυσιολογικά υπάρχει πίεση, αλλά είναι υπέροχο να βλέπεις την Τούμπα γεμάτη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα