Ερνάνι: «Αφοσιωμένος στον Ολυμπιακό, να γυρίσω στην Πόρτο»

Gazzetta team
Ερνάνι: «Αφοσιωμένος στον Ολυμπιακό, να γυρίσω στην Πόρτο»

bet365

Αυτή τη στιγμή, ο Ερνάνι δηλώνει αφοσιωμένος στον Ολυμπιακό αλλά δεν κρύβει ότι θα ήθελε να επιστρέψει στην Πόρτο και να καθιερωθεί.

Στόχος του Ερνάνι φαίνεται ότι είναι να επιστρέψει στην Πόρτο και να παίζει με τη φανέλα των «δράκων».

Ο άσος του Ολυμπιακού που αγωνίζεται δανεικός από τον πορτογαλικό σύλλογο είπε:

«Θέλω να επιστρέψω στην Πόρτο και να κερδίσω μία θέση. Αυτός είναι ο μεγάλος μου στόχος και έτσι βλέπω το μέλλον. Αναμφισβήτητα, αυτή τη στιγμή, είμαι μόνο αφοσιωμένος στον Ολυμπιακό. Θα δούμε τι θα συμβεί», δήλωσε αρχικά στον Τύπο της πατρίδας του και συνέχισε για τα γκολ του στην Τρίπολη:

«Ήταν ένα παιχνίδι ξεχωριστό για διάφορους λόγους. Πρώτον γιατί ήταν τα πρώτα μου γκολ στο πρωτάθλημα και είχα την επιθυμία να αφήσω το στίγμα μου. Δεύτερον, γιατί προερχόμουν από τραυματισμό, και αυτό ήταν ένα σημάδι ότι είμαι 100% έτοιμος. Και εν τέλει γιατί έχουμε κατακτήσει ήδη τον τίτλο» και κλείνοντας έίπε:

«Αυτή η τελική ευθεία είναι πολύ σημαντική για μένα. Ελπίζω αυτός ο τίτλος να είναι ο πρώτος από τους πολλούς που θα ακολουθήσουν. Τώρα θέλω να τελειώσω τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Ξέρω ότι παρακολουθούν την πρόοδό μου και θα κάνω τα πάντα ώστε να βελτιωθώ και να εξελίσσομαι σε κάθε παιχνίδι. Ελπίζω να φτάσω τα 10 γκολ μέχρι το τέλος της σεζόν. Μέχρι στιγμής έχω έξι, αλλά υπάρχουν ακόμα τέσσερα παιχνίδια, συνεπώς νομίζω πως είναι κάτι εφικτό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα