Βάζουν και τον ΠΑΟΚ στο «παιχνίδι» για τον Γουίλιαν Ζοσέ

Gazzetta team
Βάζουν και τον ΠΑΟΚ στο «παιχνίδι» για τον Γουίλιαν Ζοσέ

bet365

Δεν είναι μόνον η ΑΕΚ που εμφανίζεται να έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο επιθετικό της Λας Πάλμας, Γουίλιαν Ζοσέ. Στο «παιχνίδι» λέγεται ότι είναι και ο ΠΑΟΚ…

Σύμφωνα με τη «Goal», που επίσης γράφει σήμερα για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, ο 25χρονος φορ εξετάζεται και από τον ΠΑΟΚ, που πρόσφατα είχε βρεθεί με τον Λούμπος Μίχελ και δύο σκάουτερ της ομάδας στην Ισπανία.

Ο Γουίλιαν τη φετινή περίοδο μετράει 8 γκολ σε 24 αναμετρήσεις στην La liga, ενώ πέρσι με την Σαραγόσα είχε 33 συμμετοχές και 7 γκολ. στο ξεκίνημα της καριέρας του πέρασε και από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε και για μία φορά.

Πάντως, είναι ξεκάθαρο ότι η περίπτωση του Βραζιλιάνου είναι μια από τις δεκάδες που έχουν προταθεί από τον ίδιο μάνατζερ σε διαφορετικές ομάδες.

Ένα «παιχνίδι» που θα το δούμε να… παίζεται αρκετά τους επόμενους μήνες.

Στον ΠΑΟΚ, επισήμως, δεν ασχολούνται με τα μεταγραφικά ζητήματα και κατά την προσφιλή τακτική τους, όπως συνέβη και με την περίπτωση του 24χρονου μεσοεπιθετικού της Μετς Γιενί Ενγκμπακοτό, δεν επιβεβαιώνουν και δεν διαψεύδουν κανένα όνομα ποδοσφαιριστή, που αναγράφεται στον ελληνικό και διεθνή Τύπο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα