«Ο Ολυμπιακός θέλει 2 εκατ. ευρώ για Γιαννιώτα και Μαρτίνες»

«Ο Ολυμπιακός θέλει 2 εκατ. ευρώ για Γιαννιώτα και Μαρτίνες»

Gazzetta team
«Ο Ολυμπιακός θέλει 2 εκατ. ευρώ για Γιαννιώτα και Μαρτίνες»

bet365

Οι αξιώσεις του Ολυμπιακού για την παραχώρηση των Γιάννη Γιαννιώτα και Νίκο Μαρτίνες φτάνουν - σύμφωνα με ρεπορτάζ από Κύπρο - στο ποσό των 2 εκατ. ευρώ και για τους δύο.

Το κυπριακό Themasports.com υποστηρίζει πως ο ΑΠΟΕΛ έκανε κρούση στον Ολυμπιακό και για τον Γιαννιώτα αλλά και για τον Μαρτίνες. Από μέρους τους οι Πειραιώτες με βάση όσα αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα ζήτησαν 1 εκατ. ευρώ για τον καθέναν εξ αυτών.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι Σεντ Μίρεν - Ρέιθ Ρόβερς.

Τέτοια χρήματα όμως πολύ δύσκολα θα δώσει ο ΑΠΟΕΛ. Είναι δεδομένο ότι οι συζητήσεις θα είναι πιο έντονες μετά το τέλος του πρωταθλήματος, ενώ υπάρχει αισιοδοξία από τον ΑΠΟΕΛ πως οι προσπάθειές του θα έχουν αίσιο τέλος. Από την μεριά τους οι «γαλαζοκίτρινοι» θα κοιτάξουν να ρίξουν τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα