Μιγκέλ Βίτορ: Τι τον χωρίζει με τον ΠΑΟΚ

Μιγκέλ Βίτορ: Τι τον χωρίζει με τον ΠΑΟΚ

Μιγκέλ Βίτορ: Τι τον χωρίζει με τον ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει «ανοίξει τα χαρτιά του» σχετικά με την περίπτωση του Μιγκέλ Βίτορ. Μεγάλη η απόσταση που χωρίζει τις δύο πλευρές.

Η τελευταία επαφή του ΠΑΟΚ με τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό έγινε επί εποχής Φρανκ Άρνεσεν και Ιάκωβου Αγγελίδη. Ένα διάστημα στον οποίο ακόμη ήταν προπονητής του «Δικεφάλου» ο Ιγκόρ Τούντορ. Σήμερα δεν υπάρχει κανένας εκ των τριών, ο Λούμπος Μίχελ έχει αναλάβει να «τρέξει» τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς και όλες σχεδόν τις μεταγραφικές υποθέσεις της ομάδας, συμπεριλαμβανομένου και των ανανεώσεων ή όχι των συμβολαίων, που λήγουν το καλοκαίρι.

Αυτό που προκύπτει, προς το παρόν, είναι μια μεγάλη οικονομική απόσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες στις συζητήσεις, που είχαν γίνει με το «προηγούμενο καθεστώς» στον ΠΑΟΚ, είχε πέσει στο τραπέζι από την πλευρά του ποδοσφαιριστή το ποσό των 450.000 ευρώ το χρόνο.

Από την στασιμότητα που εμφανίζει το θέμα του, φαίνεται ξεκάθαρα ότι στην Τούμπα δεν συζητούν για τέτοια ποσά…

Θα παραμένουν αήττητοι οι «κυανέρυθροι» εκτός έδρας, ή ο ΠΑΣ συνεχίσει το νικηφόρο σερί; Παίξε ένα στοίχημα στη μονομαχία ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος και αν κερδίσεις, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου. Κάνε κατάθεση τώρα και μέσω Paysafe!

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός αποτέλεσε για πάνω από ένα χρόνο μεταγραφικό πόθο του ΠΑΟΚ, μέχρι την στιγμή που κατάφεραν το καλοκαίρι του 2013, Βρύζας και Γεωργιάδης, αρχικά να αποσπάσουν το «ΟΚ» της Μπενφίκα και στη συνέχεια του ίδιου, όταν πλέον αντιλήφθηκε ότι δεν θα είχε χρόνο συμμετοχής στους «αετούς» της Λισαβόνας.

Με τον ΠΑΟΚ έχει αγωνιστεί σε 111 αγώνες, έχει πετύχει 9 γκολ και πρόσφατα έδωσε τις δύο πρώτες ασίστ του, προς τον Στέφανο Αθανασιάδη, στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα