Η πανέμορφη κόρη του Νίκου Καραγεωργίου «δηλώνει» ΠΑΟΚ! (pics)

Η πανέμορφη κόρη του Νίκου Καραγεωργίου «δηλώνει» ΠΑΟΚ! (pics)

bet365

Φανατική οπαδός του ΠΑΟΚ δηλώνει η κόρη του Νίκου Καραγεωργίου, Βαλεντίνα, που και την Κυριακή ήταν παρούσα στις κερκίδες της Τούμπας.

Η 18χρονη κόρη του πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και σημερινού προπονητή της Καλλονής έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, όπου μεγάλωσε και διαμένει μόνιμα, δηλώνοντας φανατική φίλη του «Δικεφάλου».

Η Βαλεντίνα δίνει συχνά το παρών στις κερκίδες της Τούμπας, όπου βρέθηκε και την Κυριακή το απόγευμα για να δει την αγαπημένη της ομάδα να παίζει εναντίον της ομάδας, που προπονεί ο πατέρας της.

Είναι τέτοια η αγάπη της για τον μπαμπά και τον ΠΑΟΚ, που τον περασμένο Δεκέμβριο τον συνόδευσε στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, κατά την βράβευση του από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα