Χάβος: «Κομβική η φάση του Μάσα»

Δημήτρης Τομαράς
Χάβος: «Κομβική η φάση του Μάσα»

bet365

Ο Μάκης Χάβος υποστήριξε πως εάν ο Μάσα είχε κάνει το 1-1 στο 41' τότε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην Τρίπολη θα είχε πάρει άλλη τροπή.
Ο τεχνικός του Αστέρα είπε για:
Τον αγώνα με Ολυμπιακό: Ξέραμε ότι είχαμε σημαντικό ματς και ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Δικαιούμασταν κάτι καλύτερο στο πρώτο ημίχρονο, κάναμε φάσεις. Δεχθήκαμε και ένα δεύτερο τέρμα πάλι από ατομικό λάθος. Παλέψαμε, όμως, αν είχαμε μειώσει νωρίτερα στο σκορ θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, θέλουμε τρεις νίκες.
Το που κρίθηκε: Η φάση του Μάσα ήταν κομβική, διότι αν γινόταν εκεί το 1-1 στο 41'... Στο ποδόσφαιρο με το αν δεν γίνεται κάτι. Θα ήταν όλη η εικόνα διαφορετική. Πιστεύω πάντως ότι ο Αστέρας θα μπορούσε να έχει περισσότερους βαθμούς σίγουρα. Η εικόνα μας κόντρα στον πρωταθλητή μας δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε κάτι καλό στα τρία τελευταία ματς. Πιστεύω πολύ σε αυτή την ομάδα. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα