Στοΐνοβιτς: «Το ξέραμε εδώ κι ένα μήνα»

Νίκος Τσιώκος
Στοΐνοβιτς: «Το ξέραμε εδώ κι ένα μήνα»

bet365

Ο Ζόραν Στοΐνοβιτς τόνισε ότι ήταν γνωστός ο υποβιβασμός εδώ κι ένα μήνα δείχνοντας ότι ο Πανθρακικός είχε παρατήσει εδώ και πολύ καιρό την προσπάθεια για παραμονή.

Ο Πανθρακικός υποβιβάστηκε και μαθηματικά στη Football League, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο. Ωστόσο, αυτό είχε γίνει εδώ κι ένα μήνα, όπως δήλωσε ο Ζόραν Στοΐνοβιτς στην κάμερα της Nova. «Το ξέραμε εδώ κι ένα μήνα», είπε, αρχικά, ο Σέρβος. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στο ματς, όπου στάθηκε στην ποιότητα του αντιπάλου.

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, ξέραμε ότι ο Ατρόμητος διαθέτει ποιότητα, όπως είδαμε και στην Τρίπολη. Στο πρώτο ημίχρονο σταθήκαμε πολύ καλά, ειδικά αμυντικά, και από μερικά λάθη ήρθε το γκολ του Ατρομήτου. Στο δεύτερο είδαμε κάποια πράγματα από αυτά που έχουμε δουλέψει στην προπόνηση. Έπρεπε να πάρουμε το αποτέλεσμα στο δεύτερο μέρος και να μη χάσουμε το παιχνίδι», πρόσθεσε.

Τέλος, σε ό,τι αφορά την επόμενη μέρα, ξεκαθάρισε πως γεγονότα, όπως το ντεμπούτο του Τζελέπη και η κλήση του στην Εθνική Παίδων για την Elite Round του αντίστοιχου Euro, είναι από αυτά που μπορούν να κρατήσουν οι ακρίτες από τη σεζόν.

«Κουράγιο στα παιδιά, να τελειώσουμε τη σεζόν με καλή απόδοση γι' αυτούς. Είδαμε τον Τζελέπη να καλείται στην Εθνική Παίδων, αυτά είναι τα μοναδικά που μπορούμε να περισώσουμε από τη φετινή χρονιά. Να δώσω και συγχαρητήρια στον συνάδελφό μου, τον Δέλλα, για τη δουλειά που κάνει στον Ατρόμητο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα