Η προσφορά της πρώτης ομάδας στην σχολή Ρέντη

Η προσφορά της πρώτης ομάδας στην σχολή Ρέντη

Δημήτρης Τομαράς
Η προσφορά της πρώτης ομάδας στην σχολή Ρέντη

bet365

Η πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού χάρισε στην σχολή της ομάδας του Ρέντη μία φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών της.
Τα παιδιά της Ένωσης Απόλλων - Ακράτητου Ρέντη έκοψαν την πίτα τους. Για την ακρίβεια την ετήσια γιορτή της πραγματοποιίησε στο Δημαρχείο Ρέντη η Ένωση Απόλλων-Ακράτητος Ρέντη η Ακαδημία της οποίας είναι σχολή του Ολυμπιακού.
Το παρών στην πολύ ωραία αυτή εκδήλωση έδωσε η διοίκηση του συλλόγου με προεξέχοντα τον πρόεδρο κ. Βούτσελα, εκπρόσωποι της ΕΠΣ Πειραιά, τα παιδιά των Ακαδημιών αλλά και η ανδρική ομάδα. Από τον Ολυμπιακό στην εκδήλωση ήταν ο διευθυντής δικτύου σχολών κ. Νάνος και ο scout της Ακαδημίας και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιώργος Κοκολάκης ο οποίος χάρισε και μια ερυθρόλευκη φανέλα με τις υπογραφές των παικτών της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού στον κ. Βούτσελα.
Στους τυχερούς που προέκυψαν από την κοπή της πίτας δόθηκαν δώρα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Επίσης ο επικεφαλής της Ακαδημίας της Ένωσης Ρέντη κ. Αθανασίου τιμήθηκε από τους γονείς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα