Αναστασιάδης: «Για το καλύτερο στην Τούμπα»

Gazzetta team
Αναστασιάδης: «Για το καλύτερο στην Τούμπα»

bet365

Ο Ανέστης Αναστασιάδης τόνισε ότι η Καλλονή θα έχει δύσκολο έργο στην Τούμπα, αλλά και ότι η ομάδα θα παλέψει για το καλύτερο.

«Έχουμε δείξει με τον κύριο Καραγεωργίου ότι παλεύουμε και έχουμε μία καλή προσπάθεια σε όλα τα παιχνίδια. Δεν κερδίζουμε γιατί υπάρχει μία αδυναμία από παίκτες ή υπάρχει μία έλλειψη αποτελεσματικότητας. Οφείλουμε να πάμε στον ΠΑΟΚ, που περνάει μία κρίση, να παλέψουμε, αν και το έργο μας θα είναι δύσκολο στην Τούμπα. Θα είναι διαφορετικός, από τη στιγμή που υπάρχει ένας νέος προπονητής και διαφορετική ψυχολογία στους παίκτες που θέλουν να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό. Γενικά έχει περάσει μία κρίση τη φετινή χρονιά», ανέφερε ο αρχηγός της Καλλονής στην κάμερα της Nova.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα