Γιαννούλης: «Εχουμε μεγαλύτερο κίνητρο από τον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Γιαννούλης: «Εχουμε μεγαλύτερο κίνητρο από τον Ολυμπιακό»

bet365

Σύμφωνα με τον Κώστα Γιαννούλη, το ματς με τον Ολυμπιακό αποτελεί μονόδρομο για τον Αστέρα Τρίπολης, στον αγώνα που κάνει για τα πλέι οφ.

Συγκεκριμένα ο άσος των Αρκάδων είπε στη «Nova»:

«Για εμάς είναι μονόδρομος αυτός ο αγώνας, είναι ένας τελικός κυριολεκτικά. Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής, είναι αδιάφορο το ματς γι αυτούς. Εμείς έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο και ευελπιστώ να το δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, το απέδειξε και φέτος, είναι μία συμπαγής ομάδα. Σκοράρει πολύ εύκολα, πρέπει να προσέξουμε, να βγούμε στην κόντρα και να σκοράρουμε.

Το πάθος θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο για τη κατάκτηση της νίκης και μετά όλα τα άλλα.

Εγώ πλέον είμαι στον Αστέρα, θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να εκπληρώσει τους στόχους, να τα δώσω όλα, δεν ξεχωρίζω κάποιο ματς.

Θέλουμε να το πιστεύουμε για τα πλέι οφ. Αν δεν το πιστεύουμε δεν θα καταφέρουμε τίποτα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα