Δοκιμασίες σε Τρίπολη και Αγρίνιο για τους μεγάλους

Gazzetta team
Δοκιμασίες σε Τρίπολη και Αγρίνιο για τους μεγάλους

bet365

Ολυμπιακός και ΑΕΚ έχουν επικίνδυνες αποστολές σε Τρίπολη και Αγρίνιο αντίστοιχα στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής, την ώρα που ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να πάρει άλλους τρεις βαθμούς κόντρα στην Καλλονή. Στην Κομοτηνή δοκιμάζεται ο Ατρόμητος

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Τρίπολη θέλοντας να προσθέσει άλλους τρεις βαθμούς στο σακούλι του και να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα. Από την πλευρά του ο Αστέρας Τρίπολης δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για την είσοδο στα πλέι οφ και θέλει μόνο τη νίκη. Ο Μάκης Χάβος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μπαντή ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ εκτός είναι και ο τιμωρημένος Κουρμπέλης.

Η δεύτερη ΑΕΚ δοκιμάζεται στο Αγρίνιο με τον Γκουστάβο Πογιέτ να αφήνει εκτός τον Πλατέλλα ο οποίος είχε ενοχλήσεις στο δεξιό τετρακέφαλο, με την Ένωση να θέλει το τρίποντο για να συνεχίσει να έχει το πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων της στα πλέι οφ. Αντίθετα, περισσότερα είναι τα προβλήματα για τον Παναιτωλικό αφού εκτός είναι οι τραυματίες Παπάζογλου, Αλεξίεβιτς και Κουτρουμάνο ενώ τιμωρημένος είναι ο Κάπελ. Στον πάγκο δεν θα βρίσκεται και ο Γιάννης Μαντζουράκης ο οποίος επίσης είνασι τιμωρημένος.

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ περιμένει την Καλλονή στο εντός έδρας ντεμπούτο του Βλάνταν Ίβιτς. Ο τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Κρίστιαν Κούστα από την Κ-20 και δεν αποκλείεται με την εξέλιξη του αγώνα να πάρει και χρόνο συμμετοχής. Γλύκος, Αντόνις και Ζάιρο έμειναν εκτός όπως και ο τιμωρημένος Μακ. Με απουσίες ταξίδεψε και η Καλλονή η οποία παρά το γεγονός ότι έχει υποβιβαστεί θέλει να κλείσει το πρωτάθλημα με καλές εμφανίσεις.

Τέλος, ο Πανθρακικός με τον Ζόραν Στοϊνοβιτς να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο φιλοξενεί τον Ατρόμητο. Οι γηπεδούχοι δεν ελπίζουν σε κάτι έχοντας ήδη υποβιβαστεί και στόχος τους είναι να αποχαιρετήσουν τον κόσμο τους με μια καλή εμφάνιση η οποία θα συνδυαστεί και με ανάλογο αποτέλεσμα. Όσον αφορά τον Ατρόμητο, μετά την σπουδαία νίκη επί του Αστέρα τρίπολης (για τον τρόπο που ήρθε) θα προσπαθήσιε κόντρα σε μια ομάδα που δεν έχει στόχους και να ανέβει και άλλο στην βαθμολογία.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

15:00 Παναιτωλικός-ΑΕΚ (NS2)
17:15 ΠΑΟΚ-Καλλονή (NS2)
17:15 Πανθρακικός-Ατρόμητος (NS1)
19:30 Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός (NS1)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα