Μέσα οι Ακόστα, Μιχαήλ για ΠΑΣ Γιάννινα

Νίκος Τσιώκος
Μέσα οι Ακόστα, Μιχαήλ για ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων του ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψαν οι Ακόστα, Μιχαήλ και τέθηκαν στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη.

Δύο ευχάριστα νέα είχε στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιάννης Πετράκης. Ο τεχνικός του «Άγιαξ» είδε τους Ακόστα, Μιχαήλ να επιστρέφουν στο κανονικό πρόγραμμα και να τίθενται στη διάθεση του προπονητή τους ενόψει του σημαντικού αγώνα με τον Πανιώνιο στους Ζωσιμάδες. Έτσι, ο Πετράκης δεν έχει... πονοκεφάλους για το εν λόγω ματς της Δευτέρας (21/3).

Όσον αφορά το... μενού, περιελάμβανε ασκήσεις ομαδικής επιθετικής και αμυντικής τακτικής, στατικές φάσεις και τελειώματα, με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται με νέα προπόνηση το πρωί της Κυριακής (20/3), με το πέρας της οποίας θα ανακοινωθεί και η αποστολή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα