Τέρεκ - Ουράλ: Ήταν στημένο; (vid)

Τέρεκ - Ουράλ: Ήταν στημένο; (vid)

Τέρεκ Γκρόζνι και Ουράλ βρέθηκαν ξανά στο προσκήνιο μετά τις υπόνοιες ότι το μεταξύ τους παιχνίδι για την Premier League της Ρωσίας ήταν στημένο.

Τέρεκ - Ουράλ: Ήταν στημένο; (vid)

Πέρυσι, η Ουράλ είχε φύγει με νίκη 3-1 από το Γκρόζνι επί της Τέρεκ και είχε σωθεί. Φέτος, και τα δύο μεταξύ τους παιχνίδια στιγματίστηκαν από υπόνοιες ήταν στημένα υπέρ των Τσετσένων. Στον πρώτο γύρο το ματς-παρωδία είχε λήξει με σκορ 3-3, με τις ομάδες να αποφεύγουν την ενδελεχή έρευνα, ενώ κάπως έτσι κύλησε και το σημερινό (19/03) του δευτέρου γύρου.

Το σκορ ήταν 1-1 από το 33', ενώ στο δεύτερο ημίχρονο τα είδαμε όλα. Τον τεχνικό των φιλοξενούμενων, Σκρίπτσενκο, να βγάζει τους καλύτερούς του παίκτες, βάζοντας πιτσιρίκια, την Ουράλ να μοιάζει να μην θέλει να επιτεθεί, τους παίκτες της να αγχώνονται σε πολλές περιπτώσεις, τους γηπεδούχους να τελειώνουν με 26 (!) τελικές προσπάθειες και το 1-1 να μένει μέχρι το τέλος. Οι στοιχηματικές εταιρείες στη Ρωσία είτε είχαν κλειδώσει το ματς, που από το 1,90 είχε πέσει μέχρι το 1,33, είτε είχαν κλειδώσει τα ειδικά στοιχήματα. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα εταιρείας, που μετά την ισοφάριση της Τέρεκ προσέφερε το διπλό σε απόδοση 41! Τελικά, το 1-1 παρέμεινε μάλλον μόνο και μόνο επειδή καμιά τον ποδόσφαιρο είναι... παράξενο άθλημα.

Best of internet