Η 16η ημέρα προσφοράς του Ολυμπιακού (pics)

Η 16η ημέρα προσφοράς του Ολυμπιακού (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Η 16η ημέρα προσφοράς του Ολυμπιακού (pics)

bet365

Για 16η μέρα στην σειρά ο Ολυμπιακός βρέθηκε στο λιμάνι του Πειραιά δίπλα στους πρόσφυγες μοιράζοντας 3.100 μερίδες φαγητού και είδη ρουχισμού.
Ματς ζωής... αγωνιστική Νο 16. Έχει δώσει πολλά και σημαντικά ματς στην ιστορία του ο Ολυμπιακός. Αυτό που δίνει από τις 4 του τρέχοντος μηνός όμως και είναι καθημερινό αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα πιο σπουδαία. Πρόκειται για την συμπαράστασή του στον αγώνα ζωής που δίνουν οι πρόσφυγες. Και σήμερα, για 16η μέρα στη σειρά, ο Ολυμπιακός στάθηκε δίπλα σ' αυτούς τους ανθρώπους που αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο.
Η ερυθρόλευκη ομάδα αγάπης και αλληλεγγύης ήταν και πάλι εκεί που έπρεπε. Στο λιμάνι. Δίπλα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Συνολικά 3.100 μερίδες φαγητού μοιράστηκαν σε πρόσφυγες κάθε φύλου και ηλικίας.
Επί μερικές ώρες, το απόγευμα του Σαββάτου, τα μέλη του ερυθρόλευκου κονβόι μοίραζαν φαγητό στον κόσμο. Όλα αυτά στις Πύλες του λιμανιού με αφετηρία την Ε2 που έχει τον περισσότερο κόσμο και όχι μόνο.
Και δεν είναι μόνο το φαγητό που, προφανώς, είναι ζωτικής σημασίας. Ο Ολυμπιακός κάνει ό,τι μπορεί να κρατάει ζεστούς τους ανθρώπους αυτούς αφού, ακόμα, οι καιρικές συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες δυνατές. Πάνω από 3.000 είδη ένδυσης (σκούφοι, φούτερ, ζακέτες κ.τ.λ.) μοιράστηκαν προκειμένου μικροί και μεγάλοι να αισθανθούν πιο ζεστά.
Όσο για τους μικρούς σε ηλικία πρόσφυγες, ακόμα και για εκείνους φροντίζει ο Ολυμπιακός. Οι μπάλες που έχουν ήδη μοιραστεί και μοιράζονται συνεχώς από τον Ολυμπιακό βοηθούν τους πιτσιρικάδες να «ξεφεύγουν» από την καθημερινότητα. Διεξάγονται κάθε μέρα ποδοσφαιρικοί αγώνες. Με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας του Πειραιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα