Η «ερυθρόλευκη» ευκαιρία με Ταβάρες! (vid)

Η «ερυθρόλευκη» ευκαιρία με Ταβάρες! (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Η «ερυθρόλευκη» ευκαιρία με Ταβάρες! (vid)

bet365

Ο Ολυμπιακός σκέφτεται ήδη τη νέα χρονιά, οι μεταγραφές στους στόπερ μπορεί να είναι ακόμα και δύο και ο Γιόαν Ταβάρες που μένει ελεύθερος συνεχίζει να αρέσει πολύ στον Μάρκο Σίλβα.

Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός της Εστορίλ είναι ένα από τα αγαπημένα παιδιά του 38χρονου τεχνικού, Ο Σίλβα τον ήθελε από το περασμένο καλοκαίρι, έχοντάς τον στην λίστα του και τις τοπ επιλογές του γενικότερα για την ενίσχυση της άμυνας.

Εξάλλου είναι ένας προπονητής με γνώση και μεγάλη εκτίμηση στην πορτογαλική αγορά, όπου θα βασιστεί ξανά και φέτος. Ο Μάρκο Σίλβα έχει και φέτος την ευκαιρία να διεκδικήσει την υπογραφή του Γιόαν Ταβάρες. Το συμβόλαιο του δεξιοπόδαρου στόπερ, που έχει την δυνατότητα να παίξει και ακραίος αμυντικός, εκπνέει φέτος και βέβαια δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός που... καραδοκεί για την απόκτησή του.

Μετά την ήττα στο ντέρπι με τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στη Λεωφόρο τον «Γηραιό»! Παίξε ένα στοίχημα στη μονομαχία Παναθηναϊκός - Ηρακλής και αν κερδίσεις, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου. Κάνε κατάθεση τώρα και μέσω Paysafe!

Ο ίδιος ο Γιόαν Ταβάρες έχει παραδεχθεί το ενδιαφέρον των Πειραιωτών. Επιπλέον είναι άκρως θετικός στο να δουλέψει με τον Ίβηρα προπονητή. Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού - που αναμένεται να περιλαμβάνει 2 στόπερ - θα παίξουν πολύ βασικό ρόλο δύο πράγματα βέβαια. Πρώτον το εάν θα παίξει προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ή όχι και δεύτερο και πιο... φρέσκο οι τρέχουσες εξελίξεις γύρω από το ποδόσφαιρο της χώρας μας μετά τη νέα... μετωπική FIFA - UEFA - ΕΠΟ με Σταύρο Κοντονή...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα