Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Μανιάτης, αλλά...

Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Μανιάτης, αλλά...

Gazzetta team
Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Μανιάτης, αλλά...

bet365

Στον Ολυμπιακό αναμένεται να επιστρέψει ο Γιάννης Μανιάτης αλλά η παραμονή του θα κριθεί από το πως θα τα πάει στην προετοιμασία.

Ο Γιάννης Μανιάτης αναμένεται να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, με το τέλος του δανεισμού του στη Σταντάρ Λιέγης, αλλά από εκεί και πέρα μόνο δεδομένη δεν θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του στο Λιμάνι.

Όπως αναφέρει η «Sport Day», o έμπειρος μέσος δεν θα μείνει στο βελγικό σύλλογο, μιας και φαντάζει αδύνατον να καλυφθεί το ποσό για την αγορά του.

H Sportinbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που σκοράρει ο Τζέκο το πρώτο γκολ στο παιχνίδι Ρόμα - Ιντερ.

Ετσι, αναμένεται να επιστρέψει στο Λιμάνι και ανάλογα από το πως θα τα πάει στην προετοιμασία θα αποφασιστεί από το Μάρκο Σίλβα η παραμονή του ή όχι στην ομάδα. Βέβαια, δεν αποκλείεται να έρθει μια δελεαστική πρόταση από το εξωτερικό που θα ικανοποιήσει και τις δυο πλευρές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα