Ετοιμάζει επίσημη κρούση για Βέλλιο ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Ετοιμάζει επίσημη κρούση για Βέλλιο ο Παναθηναϊκός

bet365

Επίσημη μορφή ετοιμάζεται να πάρει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Απόστολο Βέλλιο, καθώς οι «πράσινοι» φέρονται έτοιμοι να καταθέσουν κοστολογημένη πρόταση στον Ηρακλή για την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού.

Ο Απόστολος Βέλλιος αποτελεί τη βασική επιλογή του Παναθηναϊκού για την αντικατάσταση του Μλάντεν Πέτριτς, ο οποίος το καλοκαίρι αποσύρεται από την ενεργό δράση και σύμφωνα με την «Goal», οι «πράσινοι» ετοιμάζονται να κάνουν επίσημη κρούση στον Ηρακλή για την απόκτησή τους.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο Εβερτον - Αρσεναλ.

Ο 24χρονος επιθετικός βρίσκεται εδώ και καιρό στη λίστα του «Τριφυλλιού» και πλέον στον Παναθηναϊκό ετοιμάζονται να εντείνουν τις προσπάθειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, καταθέτοντας πρόταση ύψους 600.000 ευρώ (συν μπόνους) στον «Γηραιό», πριν από την ολοκλήρωση των πλέι-οφ του πρωταθλήματος.

Μάλιστα για τον Βέλλιο έχει άκρως θετική άποψη και ο Αντρέα Στραματσόνι, την οποία μάλιστα φρόντισε να εκφράσει και τις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης με τον Ηρακλή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα