Εκτός και ο Νομπρέγκα στην Καλλονή

Εκτός και ο Νομπρέγκα στην Καλλονή

Εκτός και ο Νομπρέγκα στην Καλλονή

Ο Νομπρέγκα ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε από τη σημερινή προπόνηση της Καλλονής για να τεθεί με τη σειρά του εκτός για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Από βδομάδα ο Βαλιός.

Τη στιγμή που στην Καλλονή περιμένουν να έρθει και μαθηματικά ο υποβιβασμός στη Football League και θέλουν απλά να ολοκληρώσουν όσο το δυνατόν με περισσότερους βαθμούς τη σεζόν, συνεχίζονται τα προβλήματα για την ομάδα της Μυτιλήνης.

Συγκεκριμένα, στη σημερινή προπόνηση ο Νομπρέγκα προστέθηκε στη λίστα με τους τραυματίες, καθώς αποχώρησε με ενοχλήσεις στον προσαγωγό και θέτει αμφίβολη τη συμμετοχή του στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Επίσης, εκτός είναι και οι Ελλακόπουλος, Χιντασέλι, ενώ ο Βαλιός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα υψηλής έντασης και αναμένεται από την προσεχή εβδομάδα να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς.

Όσον αφορά την προπόνηση, περιελάμβανε ζέσταμα με πάσινγκ γκέιμ, οικογενειακό δίτερμα με τακτική και στημένες φάσεις. Τέλος, η προετοιμασία του συλλόγου της Λέσβου θα ολοκληρωθεί με νέα προπόνηση στον Ταρλά το πρωί του Σαββάτου (19/3) και στη συνέχεια ο Νίκος Καραγεωργίου θα ανακοινώσει την αποστολή, που θα ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη, δίχως να υπολογίζει και στον τιμωρημένο Αναστασιάδη.

Best of internet