Εκτός μόνο ο Τζάνης, αύριο του Αθανασιάδη

Νίκος Τσιώκος
Εκτός μόνο ο Τζάνης, αύριο του Αθανασιάδη

bet365

Ο τραυματίας Τζάνης είναι ο μοναδικός απών για τον Πανθρακικό ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο, ενώ αύριο θα κριθεί αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Αθανασιάδης.

Μία προπόνηση στο ΔΑΚ Κομοτηνής περιελάμβανε η σημερινή προπόνηση του Πανθρακικού, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης και τεχνικής με μπάλα, μεσοεπιθετική ανάπτυξη, τελειώματα φάσεων και δίτερμα. Από αυτό απουσίαζε μόνο ο τραυματίας Χρήστος Τζάνης, ο οποίος συνέχισε το ατομικό του για την αποκατάστασή του.

Από τη μεριά του, ο Δημήτρης Χασομέρης έχει επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς εδώ και λίγες ημέρες και είναι έτοιμος, ενώ για τον Γιώργο Αθανασιάδη αυτό θα κριθεί στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου (19/3), η οποία θα γίνει το απόγευμα. Με αυτή θα ολοκληρωθεί και η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής (20/3) και στη συνέχεια ο Ζόραν Στοΐνοβιτς θα ανακοινώσει την αποστολή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα