Ο Σαραβάκος... αποθέωσε τον Διαμαντίδη! (pic)

Ο Σαραβάκος... αποθέωσε τον Διαμαντίδη! (pic)

Gazzetta team
Ο Σαραβάκος... αποθέωσε τον Διαμαντίδη! (pic)

bet365

Ο Δημήτρης Σαραβάκος... υποκλίθηκε στο μεγαλείο του Δημήτρη Διαμαντίδη, τον οποίο αποθέωσε μέσω της επίσημης σελίδας του στο facebook!

Η εμφάνιση του Δημήτρη Διαμαντίδη την Πέμπτη απέναντι στην Λοκομοτίβ Κουμπάν, έκανε και τον Δημήτρη Σαραβάκο να... υποκλιθεί στο μεγαλείο του αρχηγού του Παναθηναϊκού. Ο «Μεγάλος Μικρός» του «τριφυλλιού», αποθέωσε τον Διαμαντίδη μέσω facebook.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Σαραβάκος έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

«Μια ακόμη μοναδική παράσταση...λίγο πριν την αυλαία. Ένας τεράστιος αθλητής... ένας τεράστιος Άνθρωπος. Ένας σπάνιος ηγέτης με ήθος και αξιοπρέπεια».

Μια ακόμη μοναδικη παρασταση...λιγο πριν την αυλαία.Ενας τεράστιος αθλητής...ενας τεράστιος Άνθρωπος. Ενας σπάνιος ηγέτης με ήθος και αξιοπρέπεια.

Δημοσιεύτηκε από Δημήτρης Σαραβάκος - Dimitris Saravakos στις Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα